Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Meddig az az addig szeretők...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meddig az az addig szeretők terén?

Figyelt kérdés

#szexkapcsolat. Akit kiakaszt maga a szó is, azt megkérném, hogy lapozgasson tovább a kérdések között. Nem a kritikáktól félek, hanem a nem ide illő megjegyzések nem érdekelnek. Köszi. Ha szeretnél tanácsot adni, segíteni, akkor azt szintén megköszönöm :)

Röviden a sztori.

Kialakult egy szexkapcsolat köztem és egy férfi között. Az elején nagyon sokat beszéltünk, majd nyilván a "nyeregben érzi magát" mondás után ez kezdett hanyatlásnak indulni. Ritkán írtunk, de írtunk. Találkoztunk, de minimális volt a kommunikáció. Ezzel még nem is volt baj, mert hát nem kapcsolatban vagyunk, hogy tudni kell a másik lépéseiről.

Viszont egy időre hanyagolnia kellett a "kapcsolatunkat", mivel hogy rengeteg a munkája és majd ő fog jelentkezik. Volt, hogy 1 hétig nem is hallottam róla, volt, hogy 2 naponta rám írt, hogy hogy vagyok és ennyi. Pár sor után már nem válaszolt. Hétfőre megbeszéltünk találkozót. Kicsit furcsálltam, hogy előző nap nem írt, hogy akkor áll-e a megbeszélt időpont, de úgy voltam vele, hogy mivel már nem vagyunk teljesen idegenek egymásnak, minek is 50x ezt egyeztetni. Azonban a kis kétely motoszkált bennem, így hétfőn, 1 órával a találkozás előtt ráírtam, hogy akkor a mai nap találkozunk-e. Vissza írta, hogy tudja, hogy nem jelentkezett, de a mai napja nem fog összejönni, nagyon sajnálja és ne haragudjak rá, iszonyatosan restelli. Viszont bántott a dolog. Nem azon része, hogy lemondta, hanem, hogy annyira sem méltatott, hogy megírja ezt... Azóta is ezen kattog az agyam és fogalmam sincs, hogy ezt szeretném-e ha újból eljátszaná. Szexkapcsolat igaz, nem lehetnek elvárásaim, de a tiszteletből nem engedek. Tudom, nincs okom megsértődni, és ez ilyen, és hogy mindenki másképp veszi a szexalapú kapcsolatokat, de úgy érzem, hogy nem egy tisztességes játékot játszik. Most feltenném a kérdést, hogy ezt hogyan is közöljem? Azt mondanátok, hogy egyszerűen. Írjam meg és kész. De nem akarom, hogy egy gyerekes viselkedésnek titulálja, vagy hogy azt érezze, hogy én többet szeretnék. Nem tudom megfogalmazni teljesen a gondolataimat. Lehet, hogy valakinek a sztori ismerős lesz, mert egyszer már kiírtam hasonlót, viszont aztán pár napig rendben volt minden.

Köszi ha elolvastad és ha tanácsolsz.

2020. aug. 27. 13:00
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Hogy nem akarok drámázni, de számomra ennek nincs nagy értelme, hogy mikor rám ír, akkor csak azt érzem, hogy egy pipa lesz a nevem mellett és nem érdekeltségből keres és ez az egész belőlem onnan jött ki belőlem, hogy annyira sem tisztelt a hétfőn, hogy fél percet szánjon rám, hogy lemondja a találkozót. Hogy inkább ennek most tegyünk pontot a végére, minthogy húzzuk addig, amíg a bizalom totál megtörik. Egyelőre még nem hívott vissza, azt írta hogy vezet. Meglátjuk mi lesz.
2020. aug. 27. 15:51
 12/16 anonim ***** válasza:

Gondolom próbálja majd menteni a menthetőt.

Ez csak rajtad múlik hogy meddig hagyod hogy ezt csinálja. Egy esélyt mindenképp adj neki hátha észhez tér. Ha meg folytatja így akkor előbb utóbb belefáradsz...

2020. aug. 27. 16:09
 13/16 A kérdező kommentje:
Nem tudom mennyire jó ötlet esélyt adni. HA esetleg azt fog akarni. Nekem így valahogy az egész elveszti a varázsát és az igen erős teperéssel csak azt az érzetet fogja bennem kelteni, hogy ez azért van mert én megszóltam. Nem önszántából.
2020. aug. 27. 16:23
 14/16 A kérdező kommentje:
Beszéltünk. De nem hiszem, hogy ezzel előrébb jutottunk. Leírta, hogy ő még mindig szeretne velem találkozni, ugyanúgy kíván, csak a dolgok mostanság nagyon összejöttek neki, de ez nem azt jelenti hogy nem kellek. H ezt megmondaná. Viszont, hogy mikor talalkozunk... Először azt írta, hogy mondjak én időpontot, és alkalmazkodik, mondom ez értelmetlen, mert ha neki nem jó, akkor ugyanúgy nekem kell alkalmazkodnom, ami nem baj, csak mondom. Utána azt írta, h ha kezdek szeptemberben az új munkahelyemen, akkor összeegyeztetetjük az időpontot és összehozzuk. Nem akartam belemenni, hogy ez szerintem csak egy mellébeszélés... Simán ignorálom majd és kész. Nem volt egyszerűen energiám ezt ragozni, hogy lényegében olyan mintha semmit sem írtam volna.
2020. aug. 27. 19:25
 15/16 anonim ***** válasza:

Ugyanez.....

S mikor beadtam h koszi szepen viszlat rogton irni kezdet fel is hivott...

Errol ennyit

Ha ugy erzik elvesztenek minket gyors leirnak egy ket szep szerelmes szot h ne legyen vege

Unom mar ezt en is

2020. aug. 27. 23:52
 16/16 A kérdező kommentje:
Nem vagyok türelmetlen típus, de senkire nem várok a végtelenségig, pláne, h csak szexről van szó. Ilyen beszédek után meg duplán. H egészből a "majd" érződik..
2020. aug. 28. 05:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!