Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Meddig az az addig szeretők...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meddig az az addig szeretők terén?

Figyelt kérdés

#szexkapcsolat. Akit kiakaszt maga a szó is, azt megkérném, hogy lapozgasson tovább a kérdések között. Nem a kritikáktól félek, hanem a nem ide illő megjegyzések nem érdekelnek. Köszi. Ha szeretnél tanácsot adni, segíteni, akkor azt szintén megköszönöm :)

Röviden a sztori.

Kialakult egy szexkapcsolat köztem és egy férfi között. Az elején nagyon sokat beszéltünk, majd nyilván a "nyeregben érzi magát" mondás után ez kezdett hanyatlásnak indulni. Ritkán írtunk, de írtunk. Találkoztunk, de minimális volt a kommunikáció. Ezzel még nem is volt baj, mert hát nem kapcsolatban vagyunk, hogy tudni kell a másik lépéseiről.

Viszont egy időre hanyagolnia kellett a "kapcsolatunkat", mivel hogy rengeteg a munkája és majd ő fog jelentkezik. Volt, hogy 1 hétig nem is hallottam róla, volt, hogy 2 naponta rám írt, hogy hogy vagyok és ennyi. Pár sor után már nem válaszolt. Hétfőre megbeszéltünk találkozót. Kicsit furcsálltam, hogy előző nap nem írt, hogy akkor áll-e a megbeszélt időpont, de úgy voltam vele, hogy mivel már nem vagyunk teljesen idegenek egymásnak, minek is 50x ezt egyeztetni. Azonban a kis kétely motoszkált bennem, így hétfőn, 1 órával a találkozás előtt ráírtam, hogy akkor a mai nap találkozunk-e. Vissza írta, hogy tudja, hogy nem jelentkezett, de a mai napja nem fog összejönni, nagyon sajnálja és ne haragudjak rá, iszonyatosan restelli. Viszont bántott a dolog. Nem azon része, hogy lemondta, hanem, hogy annyira sem méltatott, hogy megírja ezt... Azóta is ezen kattog az agyam és fogalmam sincs, hogy ezt szeretném-e ha újból eljátszaná. Szexkapcsolat igaz, nem lehetnek elvárásaim, de a tiszteletből nem engedek. Tudom, nincs okom megsértődni, és ez ilyen, és hogy mindenki másképp veszi a szexalapú kapcsolatokat, de úgy érzem, hogy nem egy tisztességes játékot játszik. Most feltenném a kérdést, hogy ezt hogyan is közöljem? Azt mondanátok, hogy egyszerűen. Írjam meg és kész. De nem akarom, hogy egy gyerekes viselkedésnek titulálja, vagy hogy azt érezze, hogy én többet szeretnék. Nem tudom megfogalmazni teljesen a gondolataimat. Lehet, hogy valakinek a sztori ismerős lesz, mert egyszer már kiírtam hasonlót, viszont aztán pár napig rendben volt minden.

Köszi ha elolvastad és ha tanácsolsz.

2020. aug. 27. 13:00
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Egy szexkapcsolatban is lehet tartásod. Itt te már jóval többet teszel bele, ezért nem csodálom, ha nem esik jól. Végleg elköszönnék, mielőtt teljesen megalázva érezném magam.
2020. aug. 27. 13:15
 2/16 A kérdező kommentje:
Igen, lehetséges, hogy itt a gond. Hogy sokkal több energiát belefektettem mint amennyit kellett volna.
2020. aug. 27. 13:18
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Én is voltam így, szinte szóról szóra. Egyre gyakoribb lett, hogy nem jött el a megbeszélt találkozóra, és "elfelejtette" lemondani, nem hívott, nem írt. Pár ilyen alkalom után, miután hiába vártam, felhívtam és elmondtam neki, hogy ez így nem fog működni, szexkapcsolatban is emberek vagyunk, nem polcról levehető szexbábuk. Elmondta, hogy nagyon sajnálja, de most tele van az élete gondokkal, problémákkal, nincs ideje semmire, nem is akar foglalkozni semmivel és senkivel. Elköszöntünk egymástól, és kb. 3 hónap múlva keresett meg a semmiből, hogy akkor ő mostmár köszöni jól van, folytathatjuk ahol abbahagytuk. Nemet mondtam. A lényeg, hogy ha egyszer-kétszer ezt megteszi, hogy annyiba sem néz, hogy szóljon neked ha nem jön össze a találkozó, az nagy valószínűséggel nem is lesz már jobb, nem fogsz tőle tiszteletet kapni. Legalábbis szerintem.
2020. aug. 27. 13:29
 4/16 anonim ***** válasza:

Egy szexkapcsolatban is egy ember, egy nő van velem szemben, akinek élete, érzései, gondolatai vannak. Nem egy szexbábú.

Nem tisztel, azt érzem. Nekem a partneremmel volt minden nap valami üzenet, hogy érezze, gondolok rá, vágyom rá, akarom őt.

Szóval, szerintem írd meg, azt, amit gondolsz: vártam, hogy írj, de neked ennyire sem volt fontos, s nekem nem jó ez így, amint már jeleztem. Nem tudunk együtt lenni ilyen módon, vessünk neki véget, mert ezzel nem jutunk előrébb. S ennyi.

Ha van partnerem, akkor megbecsülöm! Nem kicsit, nagyon!

budapesti férfi

2020. aug. 27. 13:29
 5/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Már meg is fogalmaztam egy kis szöveget, amit most rögtön elküldök és amit már rég el kellett volna. Örülök, hogy normális ezek szerint a gondolatmenetem.
2020. aug. 27. 13:37
 6/16 anonim ***** válasza:

Hasonlóan voltam én is. Elején minden oké. Aztán kevesebb üzenet kevesebb telefon. Tényleg úgy volt hogy beetetett aztán gondolta minden oké. De nekem olyan megalázó volt ez a helyzet. Mondtam is neki, változás nem volt. Akkor megírtam neki hogy nekem így nem jó. Utána persze minden nap volt ideje írni, de az már későn volt. Én is úgy gondolom hogy hiába szex kapcsolat attól még én is nő vagyok érzésekkel. Ha én oda tudom tenni magam és minden rezdülésére figyelek, mikor együtt vagyunk akkor benne is lehet annyi hogy nem úgy kezel mint egy útszélit.

Persze azóta megbánta, hát így járt...

2020. aug. 27. 13:49
 7/16 A kérdező kommentje:
Tisztelet a kivételnek, de látom, hogy ezek szerint ez egy férfi taktika, ahogy mások tapasztalatát olvasom és ugyanaz a sztori.
2020. aug. 27. 13:55
 8/16 anonim ***** válasza:

Igen sajnos😔pedig az én szeretőm tudta hogy csak csettintésre dugni nem jövök vele össze...

6-os voltam

Amúgy a tapasztalat az hogy meg bánja, mert ők nehezebben találnak szexpartnert.

Nálam még elérte hogy ne is kelljen többet...

2020. aug. 27. 14:00
 9/16 A kérdező kommentje:
Elküldtem neki az üzenetet. Hívott is, de nem tudtam felvenni neki a telefont, visszahíváskor meg foglalt lett, szóval akármelyik percben visszahívhat és gondolom tisztázzuk a dolgot. Válaszként egy puszis szmájlit küldött, hogy azonnal válaszol csak vezet.
2020. aug. 27. 15:03
 10/16 anonim ***** válasza:
Mit írtál neki?
2020. aug. 27. 15:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!