Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 30 év körüli nők, tudnátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

30 év körüli nők, tudnátok vonzódni egy 22 éves fiú/férfihez?

Figyelt kérdés
2020. aug. 25. 22:24
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
S egy 45 éveshez...? 😉
2020. aug. 26. 06:51
 12/16 anonim ***** válasza:

Én nem igazán hiszem. Egy kezen meg tudom számolni, hogy hány olyan férfivel találkoztam, aki fiatalabb volt nálam, és vonzónak tartottam... ezek közül 25 éves volt a legfiatalabb.

31N

2020. aug. 26. 10:31
 13/16 anonim ***** válasza:
Nem tudom, az elmúlt pár évben nem találkoztam olyan huszonévessel, aki bármilyen szinten vonzott volna. Biztos akad, mert nagy a világ, de nagyon ritka lehet és akkor se tudnám komolyan venni.
2020. aug. 26. 11:17
 14/16 anonim ***** válasza:

30 leszek hamarosan, vagy gyerekem. Gyerek előtt sem feküdtem volna le és gyerek után sem feküdnék le fiúval, 22 éves srác nekem csak kisffiú.

ELLENBEN

Szívesen húznám az egyik fiatalabb srác agyát játékból, tehát flört igen, tapi, csók, szex nem. Mostanában kezdett bejönni egy a felállás.

2020. aug. 26. 11:41
 15/16 anonim ***** válasza:
Gusztustalan vagy 14. Miért jó más agyát húzni és hülyíteni ha nem akarsz tőle semmit? Neked jól esne?
2020. aug. 26. 13:15
 16/16 anonim ***** válasza:
Mi az, hogy!:D
2020. aug. 26. 15:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!