Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
33-37 éves férfiak! Összejönnétek egy 22 éves nővel komoly kapcsolat céljából?
Komoly kapcsolat jöhet, házasság nem (ingatlant vagy kutyát lehet szerződéssel birtokolni), gyerek 3 éven belül jöhet.
29/F
Őszintén szólva, magam is úgy tapasztalatam, hogy a 30as korosztály nem igazán vesz komolyan, de még egy beszelégetés erejéig sem.
De arra kíváncsi lennék miért, szóval igazán kifejthetnétek részletesebben azokat a nem-eket, kedves urak. :)
22/l
Érdekes kérdés. Nekem 20 éves korom óta csak 30 feletti pasijaim voltak, randira is csak 30 felettivel mentem. Most is 8 évvel idősebb párom van 2 éve. 23 éves voltam, mikor összejöttünk. Én a randizások alatt azt vettem észre, hogy 10-ből 1 aki nagyon ellenzi ezt a korkülönbséget. A másik 9 pedig nem ellenezte, sőt mindegyik olyanokat mondott, hogy legalább nem akarok azonnal gyereket meg házasságot,mint a korukbeliek.
Szerintem nálad az a probléma. 22 évesen már olyanokat akarsz,mint a 30 éves nők. Nem tudsz 'jobbat nyújtani'. Amíg egy 30 éves mögött ott áll legalább 8 év munkatapasztalat, egzisztencia addig mögötted max 1-2 év. Úgy jó nekik egy 20on éves, ha nem akar a közeljövőben családot alapítani, de családalapításra már necces. De valószínűleg rossz ajtókon kopogtatsz, ha mindegyik elutasít.
A másik meg, hogy én azért érettebb voltam a korombelieknél, mert 22 éves koromra már volt 4 év munkatapasztalatom, továbbtanulásom levelezőn meg éltem 4 másik országban teljesen egyedül. Az átlag 22 éves meg nappali mellett néha diákmunkázik meg abból fizeti a bulikat. Diákmunkára meg nappalin tanuló lányra szerintem nem lehet 'alapozni'. Sokkal jobban veszi ki magát, ha valaki teljes mértékben eltartja magát és nem az a heti 8 óra diákmunka.
Mi az, hogy házasságot 3 év múlva szeretne? Ez nem így megy. Majd ahogyan a kapcsolat alakul vagy ahogyan érzitek mindketten.
És ha nem jöttök össze akkor mással lesz házasságod 3 év múlva?? Ez nem kizárólag rajtad múlik.
Éretlen a gondolkodásod szerintem...
Nekem 50 éves a párom, én 27 vagyok de nem így gondolkodom, hogy x év múlva x dolgot akarok.
Mi pl. nem gondolkodunk gyerekben, dr az már más téma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!