Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mikor a férfiak azt mondják,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor a férfiak azt mondják, hogy "egyszerű" nőt szeretnének akkor azt mire értik? Tényleg vonzó az "egyszerű" nő?

Figyelt kérdés
2020. aug. 25. 22:22
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
40%
Ne legyen eszesebb, mint ok.
2020. aug. 25. 22:23
 2/13 anonim ***** válasza:
74%
Azt jelenti nem ilyen #instamodell #traveladdict #gucci #*****akármi.
2020. aug. 25. 22:41
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Előttem leírták mindkét esetet.

Én általában a 2. opcióra szoktam használni.

2020. aug. 25. 22:53
 4/13 anonim ***** válasza:
82%
Azt jelenti, hogy a nő nem manipulativ, azt mondja amit gondol, kerdesre vslaszol, nem, azt mondka, hogy "semmi". Nem varja el higy a ferfi kitalalja mit szeretne, hanem mondja, nem komplikál, gondol tul mindent m.
2020. aug. 25. 22:54
 5/13 peca1000 ***** válasza:
45%
A túlművelt, karrierista, femináci, vegán, műanyag, aranyásó csajokat próbálják kikerülni, akikre túl sok időt, pénzt, figyelmet kell fordítani, hogy meghódítsa
2020. aug. 25. 22:54
 6/13 A kérdező kommentje:
Túlművelt alatt mit értesz és mi vele a baj? :)
2020. aug. 25. 22:58
 7/13 anonim ***** válasza:
72%
Legyen buta, mint a tök. Azt imádják. :))
2020. aug. 25. 23:18
 8/13 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem inkább a nagymenőket értik meg a kényes, flancolós pitsákat. Karrier és iskolázottság szempontjából bőven a felső kategóriában vagyok, a fizetésem is van annyi, mint a páromnak és jól is nézek ki. Viszont nem vagyok egy műmájer, hisztike nélkül tudok rittyenteni egy háromfogásos ebédet, simán lehet velem túrázni, hülyeségnek tartom a praktikátlan luxust és flancolás helyett a tartalmas beszélgetéseket preferálom. Csinos vagyok, de nem fosok be, ha smink nélkül megyek valahova és nem félek, hogy letörik a műkörmöm, ha valamit csinálni kell. A párom erre mondja, hogy egyszerű lány vagyok, egyszerű velem az élet.
2020. aug. 25. 23:20
 9/13 anonim ***** válasza:
81%

Azt értik alatta, hogy:

1: még náluk is butább legyen

2: havi 5 ezer Forintból és fodrász, smink nélkül nézzen ki úgy, mint egy Insta modell.

2020. aug. 25. 23:23
 10/13 Barnabas333 ***** válasza:
31%
A túl egyszerű se jó, bulizni meg szexelni igen, de családot alapítani, együtt élni nem. A diplomás karrierista elszállt nők sem jók. Valahol az arany középút. Csak sajnos pont ilyen nőm nem volt sosem. Akinek mondjuk ugyanannyi iskolája van mint nekem csak középszint...
2020. aug. 25. 23:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!