Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismertetek olyan lányt, aki L'Oreal flakonon volt modell, vagy hasonló helyen?
Figyelt kérdés
Annyira szépek azok a lányok, nem tudom, hol lehetne megismerni ilyen szintű lányokat.2020. aug. 25. 16:11
2/12 anonim válasza:
Voltam hajmodell, ugyan nem samponreklámhoz, hanem rgy kisebb fodrászat képeihez, mert 3x annyi hajam van, mint az átlagnak és mellé szép, hosszúra megnövesztettem.
De közöm sem volt ahhoz a nőhöz, amit photoshopoltak belőlem.
3/12 anonim válasza:
Flakokonon modell... Edesjoistenem! A Claudia Schiffer is volt flakonon, ha a L'Orealnak modellkedett.
4/12 anonim válasza:
Ilyen szintű lányokat? Photoshop segítségével bármikor lehet csinálni bárkiből "ilyen szintű lányokat".
5/12 anonim válasza:
Te mit tudsz felmutatni, ha már ilyen magas elvárásaid nők terén vannak? Remélem te is ütöd a férfi modell szintet, az a minimum :)))
6/12 A kérdező kommentje:
Ápolt vagyok és értelmes.
2020. aug. 25. 17:40
7/12 anonim válasza:
#6 És szerepeltél már L'Oreal flakonon?
8/12 Lachesys válasza:
Ápolt és értelmes:DDDDD ezek alap dolgok. Te vagy legalább Calvin Klein gatya modell szintén hogy modell nőt akarsz? Nem? Na akkor szállj le szépen a földre és vagy gyujts pénzt golddiggerekre vagy rakd helyre az ertekrended.
9/12 A kérdező kommentje:
A kérdésre válaszoljatok.
2020. aug. 25. 18:46
10/12 Lachesys válasza:
Arra válaszolunk amire akarunk. Amúgy meg ez olyan kérdés hogy hol ismerhetsz meg modelleket. Kb bárhol ahol más embereket is. Nem te vagy a legélesebb kés a fiókban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!