Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Azt mondta örüljek, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azt mondta örüljek, hogy ilyen olcsón megúsztam?

Figyelt kérdés
Bevallom, csak szexre használtam egy nőt, de kedveltem meg tetszett is! Nem mondtam el neki a valódi szándékomat, hogy csak azt akarok. A lánynak kezdett leesni a dolog, és elhordott mindenféle szar embernek, befeketített az ismerőseim előtt, mindenkinek irogatta, hogy én mekkora szar alak vagyok. Amikor számon kértem, akkor még neki áll feljebb.
2020. aug. 23. 20:23
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
7%
14. Nem érted hogy ő a csaj? Ha a csaj önmaga szemszögéből írja ki a sztorit akkor bezzeg milyen gyerekes hogy nekitámad. Így viszont mindenki a pasit fogja szidni ami simogatja a lelkét (apropó van neki? )
2020. aug. 23. 20:53
 12/15 anonim ***** válasza:
30%

"Bevallom, csak szexre használtam egy nőt"

Es te mit nem értesz ezen?? Ilyet egy nő nem ír te nagyon hülye!!

2020. aug. 23. 20:58
 13/15 anonim ***** válasza:
0%

"Nem, a férfi vagyok. Hogy mer egyáltalán a szájára venni?

"

Még olvasni se tud

2020. aug. 23. 21:00
 14/15 anonim ***** válasza:
13 amúgy szerintem nem. Egy jó fej tájékozott pasi lehet hogy hamar átlátja az életében, hogy a nő kiszolgáltatott az ilyen pasikák miatt, és tesz valamiket érte, nemcsak a szája jár. Végülis a befektetett energia is pénz, akár nagyobb szívességek, odafigyelés. Mindegy, valamit tegyen, ne csak beszéljen.
2020. aug. 23. 21:05
 15/15 anonim ***** válasza:
2020. aug. 23. 21:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!