Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meglátott meztelenül most meg nem száll le rólam? (nem szó szerint nem száll le rólam) ?
Egy kertipartin voltam péntek este és magamra burítottam a szenes vödröt én meg ugye egyből mentem a fürdőbe mert tiszta retek voltam, és a fürdő ajtót nem csuktam be teljesen (pedig azt hittem) és mikor lefürödtem láttam, hogy majdnem totál nyitva volt az ajtó egy nagyobb rés volt amin keresztül láttam, hogy az egyik srác (apu haverjának a fia) lekelődött, konkrétan látott telibe, hogy meztelen vagyok és semmi sem takart.
Ismerem a srácot és ismerősök is vagyunk facebook-on és ott írogat állandóan, hogy nincs e kedvem meginni vele valamit, de most már odáig fajult a dolog, hogy azt írja nagyon megkívánt és ne haragudjak, hogy látott fürdés közben.
Hogy koptassam le?
Nem görény, hanem rátermett és bepróbálkozott.
De ha nem érti a nemet, az már gond.
Kezdesz felbosszantani!
Görényezel(mert nem szimpi neked), ha viszont a fogadra való lenne....az más! "hagyjam magam megdugni"...?
Hisztis beképzelt vagy. Ha a fogadra való lett volna akkor berángatod a zuhanyzóba.
Nyugodj már le.
#8-as voltam
#14 Ne legyél már ilyen kétszínű.
Fordított esetben te se tennél másként. Had döntse már el, hogy ha valaki leskelődik utána az neki jó vagy rossz. Eszem megáll rajtad.
Szerintem is bejött neked a dolog, hiába is állítasz mást!
Én is lestem már meg lányt próbafülkénél, igaz hogy csak a meztelen hátát láttam, meg nem is érdekelt igazán, csak úgy poénból, majd mégis odaküldte a húgát a telefonszámával:D De mivel ott dolgoztam és a barátnőm is, egyből leállítottam:)
De volt olyan is hogy egy milfet fürdés közben lestem meg, mert tudtam hogy egyedül volt otthon. Reggelig tartó szex lett belőle.
Úgyhogy ne minket áltassál a hülye dumáddal! A sok gyk-s lúzer biztos beveszi, de én nem!
14.
Te beteg vagy. Mint a leskelődő kollégád.
#16 Persze, döntse el. De nem akkora a probléma mint amekkora műsort csinál belőle. Görény, perverz...stb.
Van ennél nagyobb baj...akár fehéroroszországban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!