Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy fiú, akinek barátnője van, miért száll rá egy másik lányra ennyire?
Problémám a következő: Van egy csoporttársam, aki már a kezdetektől figyel, infókat gyűjt rólam és próbált haverkodni. Én is barátkoztam vele, de aztán furcsa lett, hogy mindig velem van elfoglalva és a barátnőjével engem tárgyalnak ki. Persze a lány utál, én nem is ismerem, de a gyerek állandóan rólam beszél neki, ami teljesen érthetetlen, mert annyira nem vagyunk jóban, hogy tudjon rólam sok dolgot. Elkezdett furán viselkedni, gonoszan, mindig durva dolgokat mondott nekem, pl. társaságban, mikor én hozzá se szóltam. A "haverság" kezdetén meg saját magamról küldözgetett képeket magamnak, ergo lementette a képeimet valahogy és mindig hozzáfűzte, hogy ennyire édes nem lehet valaki.
Fogalmam sincs, hogy ezt most azért csinálja, mert élvezi, hogy egy nála gyengébbel így viselkedik, vagy akart valamit, csak látta, hogy nem vagyok rá vevő.
Volt már valaki hasonló helyzetben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!