Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy lehet kövér nőknek ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet kövér nőknek ilyen jó pasijuk?

Figyelt kérdés
Nem egyszer látom hogy elhízott 80-100 kg körüli lányoknak átlagos testalkatú, tök jó pasijuk van. Ez hogy lehet? Nem igazságtalan ez? És ne mondjátok hogy a belső mert nem a lelkét dugja meg...
2020. aug. 22. 16:43
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
23%
20. Én! Jobban mondva mindenki magának! Ha nekem beteges meg undorító, akkor az az, még ha tótágast állsz, akkor is, mivel a kedvedért nem fogom másképp gondolni!
2020. aug. 22. 18:20
 22/39 anonim ***** válasza:
66%
Ha ez megnyugtat nekem kockahasam van és nem tetszenek a kövér nők.
2020. aug. 22. 18:26
 23/39 anonim ***** válasza:
74%

Az a baj, hogy a fétis meg a beteg(es)ség fogalma nem relatív, te nagyon kevés vagy ahhoz, hogy önkényesen újradefiniálhasd őket.

De oké, a te logikád alapján én azt mondom, hogy beteges és undorító mindenki, aki cukrozva szereti a túrós tésztát, csak azért, mert én személy szerint sósan és szalonnásan szoktam enni. Aki nem úgy van vele, mint én, az menjen az anyjába.

2020. aug. 22. 18:32
 24/39 anonim ***** válasza:
0%

23. Jogodban áll.

De azért azon elgondolkozhatnál, hogy miért születnek az ilyen kérdések, és miért néznek rájuk furcsán, ha szerinted normális?? Miért nem olyan kérdést tesznek fel, hogy láttam egy vékony nőt meg egy jó pasit, ez hogy lehet?? He?? Még mindig a többség dönt!

2020. aug. 22. 18:39
 25/39 anonim ***** válasza:
89%
"Nem igazságtalan ez?" Nem, nem az -tulajdonképp miért is lenne igazágtalan? fejtsd ki, kérlek, kíváncsivá tettél.
2020. aug. 22. 19:02
 26/39 anonim ***** válasza:
82%
Milyen fura,én csak szar pasikat látok jó nőkkel.De itt a gyakorin mindig minden fordítva van,mint a való életben.Itt a férfiak szebbek mint a nők,a férfiak minél idősebbek,annál jobban néznek ki,45 éves férfiak jobb fizikai állapotban vannak mint a 25 évesek,stb..Fura kis hely ez...
2020. aug. 22. 19:14
 27/39 anonim ***** válasza:
15%
a szar pasi számlája 8 számjegyű, valszeg azért
2020. aug. 22. 19:54
 28/39 anonim ***** válasza:
40%
Aki dugott már telt fiatal nőt, az tudja hogy jó a változatosság. A kérdező meg a szánalmas válaszolók a 0 élettapasztalatukkal elmennek a búsba!
2020. aug. 22. 20:39
 29/39 anonim ***** válasza:
88%

Minden kérdésnél (incelesnél is) alapvetően elmondható, hogy a párkapcsolat nem arról szól, hogy mi igazságos illetve jogos, és mi nem.

Itt érzelmek, szenvedély és vágyak vannak.

2020. aug. 22. 21:07
 30/39 anonim ***** válasza:
17%

"Itt érzelmek, szenvedély és vágyak vannak."

Vagy megalkuvás és beletörődés, hogy csak ez jut.

2020. aug. 22. 21:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!