Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet kövér nőknek ilyen jó pasijuk?
Az a baj, hogy a fétis meg a beteg(es)ség fogalma nem relatív, te nagyon kevés vagy ahhoz, hogy önkényesen újradefiniálhasd őket.
De oké, a te logikád alapján én azt mondom, hogy beteges és undorító mindenki, aki cukrozva szereti a túrós tésztát, csak azért, mert én személy szerint sósan és szalonnásan szoktam enni. Aki nem úgy van vele, mint én, az menjen az anyjába.
23. Jogodban áll.
De azért azon elgondolkozhatnál, hogy miért születnek az ilyen kérdések, és miért néznek rájuk furcsán, ha szerinted normális?? Miért nem olyan kérdést tesznek fel, hogy láttam egy vékony nőt meg egy jó pasit, ez hogy lehet?? He?? Még mindig a többség dönt!
Minden kérdésnél (incelesnél is) alapvetően elmondható, hogy a párkapcsolat nem arról szól, hogy mi igazságos illetve jogos, és mi nem.
Itt érzelmek, szenvedély és vágyak vannak.
"Itt érzelmek, szenvedély és vágyak vannak."
Vagy megalkuvás és beletörődés, hogy csak ez jut.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!