Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet kövér nőknek ilyen jó pasijuk?
Figyelt kérdés
Nem egyszer látom hogy elhízott 80-100 kg körüli lányoknak átlagos testalkatú, tök jó pasijuk van. Ez hogy lehet? Nem igazságtalan ez? És ne mondjátok hogy a belső mert nem a lelkét dugja meg...2020. aug. 22. 16:43
1/39 anonim válasza:
A gömbölyűség és puhaság nőies. Nyilván ezek a pasik erre buknak.
2/39 anonim válasza:
Én is mindig elképedek ha ilyen párt látok, de már megtanultam, hogy ne tegyem szóvá, mert kioktatnak, hogy a belső számít :)
3/39 anonim válasza:
Nem olyan rossz az, te csak látványra nézed, meg, hogy jól áll rajta a ruha, de az a jó ha van mit fogni, markolni, engem a vékony nők taszítanak.
4/39 anonim válasza:
Lol, miért lenne igazságtalan? Engedtessék már meg nekik, hogy együtt legyenek, ha mindketten ezt akarják.
5/39 anonim válasza:
Azért mert azok a gilice gyerekek nemkapnak mást.. a dagadék nők meg még válogatósak nagyigényűek... Kötényhasu rotty a se**ge ráül a ropira azt kettétörik... Zabálják a gyors kaját tiszta celluitis repedés stb de a pi**a nadrágot azt felhuzza meg ő cuki úgy hogy letölt 600 képszerkesztőt hogy kinézen valahogy és mehet az instára fb re. Pucéron meg tükör elött úgy nézki mint egy szétnyomott haribo... A sok kiéhezett meg belájkolja akik úgyis belájkolnak már mindent amin luk van. És a zsiradékoknak ettől hízik a májuk és az egójuk.
6/39 anonim válasza:
Talán komplexusosak a csávók, nem hiszik el, hogy jobb nőt is kaphatnának.
7/39 anonim válasza:
Sosem látok ilyet,pedig budapesti vagyok...
8/39 anonim válasza:
Igazságtalan az élet a ropiknak, hogy se agyi kapacitásuk, se más témájuk nincs mint ez, és mint a megveszett egér a mókuskerékben csak róják a köreiket:DD
9/39 anonim válasza:
8+ És még mindig nincs egy árva pasi se a környéken aki sorban állna hogy elvegye, de legalábbis eljegyezze őket:D
10/39 Ollókezű Edward válasza:
Láttam már fordítva is, sőt, ismerek egy párt, akik több mint 10 éve vannak már együtt, és a pasiban kb. 3-szor elférne a nője.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!