Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyetértetek azzal a kijelentéssel, hogy a férfi a nagy pénisztől érzi magát férfiasnak, a nő pedig a nagy mellektől érzi magát nőiesnek?
Kérdező, a nagymellű lányok nem megerősítést kapnak serdülő koruk óta hanem undorító ajánlatokat egyes férfiaktól, tévedésben leledzel.
Remélem neked is fogdosták már a mellkasodat utcán és cuppogtak nyilvánosan a formás... hát nem is tudom midre.
Kérdező nekem most 85D a mellem. Fiatalon 75c volt. Az egész fiatalságomat végig szenvedtem vele, és mindig le akartam kicsinyíttetni, de sosem volt rá pénzem, illetve ekkora összeget nem szívesen költenék rá. A volt férjemet nem érdekelte, nem volt oda érte. Ennyit az önbizalmamról.
Most szülés után pedig csúnyán meg is ereszkedett és már nem rugalmas a bőr rajta. A kismellű barátnőimen nem hagyott olyan mély nyomot a kor meg a szülés, szoptatás sem, mint rajtam.
A férfiak meg attól érzik jól magukat ha ki tudnak elégíteni egy nőt, nem attól, hogy hány centis a farkuk, amennyiben van egy kicsi eszük.
Engem is zavar ha növekszik a mellem hízás miatt, szerintem sok nőnek inkább kényelmetlen ez.
Van néhány nagymellimádó férfi ők találnak megfelelő partnert, és ennyi.
Hát nem.
Átlagos a méretem, és férfinek néznek.
Ráadásul nem szeretem a nagy tőgyeket.A nő nem lesz tőle mégtöbb nő a szememben!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!