Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire elfogadható egy párkapcsolatban ha nőként szeretek inni?
Nem lerészegedésre gondolok, hanem 1-2-3 pohár borra, sörre, vagy más nem túl durva italra. Szeretem az ízét, akár vacsorához egy jó pohár bor, akár hétköznap este egy fárasztó nap után, vagy buliban sem szégyenlősködök az itallal. De nem hányásig, vagy rosszullétig, hanem jó hangulatig iszom csak.
25N
Hát, szerintem napi szinten gáz. Férfiből sem kellett volna ilyen, szerintem nekik sem jó nőből.
Onnantól pedig ciki a pia, hogy van érzékelhető hatása a fogyasztóra.
Nekem apukám a minden napi kevés italozástól jutott el a súlyos alkoholizmusig. Szerintem még most állj le.
Ha már most ennyire szereted.. 35 éves korodra imádni fogod.
Bocs, nem kell piás asszony. Én se nagyon iszom.
Persze nem minden nap, heti 2-3-4 alkalommal. És akkor is 1-2 pohár bor max.
Ha buli van hétvégén akkor ott picivel jobban elengedem magam.
Szuleim szinte minden este megisznak par cm whiskeyt, nem tudom, miben merik, de kb tenyleg csak a pohar aljan van egy felesnyi adag. Ezen kivul soha nem isznak alkoholt.
En meg iszom, ha elmegyunk tarsasaggal kikapcsolodni, kb 1-2 hetente hetvegen, ezen kivul itthon ciderezni szoktam estenkent neha es az egvilagon senkit nem erdekel, csak az otthonulo jokisgyerekek szoktak igy hozzaallni, hogy jujj alkohol, azt nem!
Ha ok a celpontod, akiknek egy este 9 oras mozi mar vad programnak szamit, mert milyen keson van, akkor ne igyal alkoholt, de rajtuk kivul kb senkit nem izgat, amig nem egy mindent szethanyo undorito alkoholista vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!