Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy lány azt mondja, hogy nem fog inni, hogy ne veszítse el a bizalmamat, az mennyire valós a nagy átlagban?
Én eleve az ilyen párkapcsolatot semmire nem tartanám, ahol a bizalom attól függ, hogy iszik-e az illető, avagy sem.
Felnőtt embereknél egyrészt normális, hogy ha megkívánja, vagy összeül a barátokkal, akkor iszok egy-két pohárral, hacsak nem totàl absztinens.
De felnőtt embereknél az is normális, hogy tud mértéket tartani, és nem vedeli le magát a sárga földig.
Szóval nem, nem normális. Se tőled, hogy ahhoz kötöd a bizalmat, hogy iszik-e, se pedig tőle, hogy az meg sem fordul a fejében, hogy nem a nem ivás a megoldás, hanem a mértékkel ivás, addig a pontig, amíg tud felelősséget vállalni a tetteiért. A büntetőjog sem ad felmentèst az ittas állapotban elkövetett bűncselekmények alól (az egyetlen kivétel az enyhítésre a patológiás részegség, amikor valamilyen élettani körülmény hatására már 1 pohár alkoholtól bekattan az ember, de ez meglehetősen ritka...).
Jajj ilyen "terrorban " voltam masfel evig. A kedves ex ezen volt fennakadva,hogy en iszok. Aztan jott az elszamoltatas,hogy " mit ittal? Mennyit? Mekkora volt a pohar? Ha nem ittad meg mind,akkor mennyit hagytal benne ?"
Remelem te ilyen szintekre nem fogod emelni a dolgot,mert kibirhatatlan.
(Egyebkent figyelembe vettem,hogy o nem birja,ha iszok. Nem is ittam ,csak epphogy
..nem hogy reszegsegig.es osszejarni se surun tudtunk a baratokkal. De mintha a falnak mondtam volna :) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!