Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha közel 20 évig folyamatosan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha közel 20 évig folyamatosan csalta a feleségét, akkor engem is fog? Saját bevallása és mások elmondása alapján szép és normális nö.

Figyelt kérdés

Egy éve vannak külön. Azóta egy állandó szeretöje volt és közben pár alkalmi (Tinder). Mi 3 hónapja vagyunk együtt és nagyon intenzív a kapcsolatunk, szerelmesnek vallja magát. Természetesen én is az vagyok.

Tapasztalatok és hasonló férfiak véleménye érdekel elsösorban.

2020. aug. 19. 21:04
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Az a probléma ezzel a 20 éves megcsalással, hogy neki ez már párkapcsolati rutin lett.

Nekem csak 2 évig tartott akkor voltam a legjobb férj. Ha fájt a feje, ha feszkós volt, én megértő voltam, stb.

Aztán a szeretőmnél szakadt el a cérna, hogy mégis meddig?

Akkor kezdtem a válást, amire vége lett, a nő már lelépett. 😁

Szóval legalább jól ráb@sztam a sunnyogásomra, de az most mindegy.

Tudod te is, hogy ez a nagy szerelem nem fog örökké égni, neki viszont van rutinja a problémák megoldásában, azt is tudd

2020. szept. 10. 01:08
 12/12 A kérdező kommentje:
Koszi szepen, ez nagyon hasznos hozzaszolas volt!
2020. szept. 10. 15:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!