Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Próbálkozott már nálad házas...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Próbálkozott már nálad házas férfi? Párkapcsolat céljából? Hogy próbált rávenni téged hogy szóba állj vele? Átvert a végén vagy sem? Tapasztalatok érdekelnek!

Figyelt kérdés
2020. aug. 14. 22:02
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
8: "Ez természetesen nem volt igaz" Hogy derült ki?
2020. aug. 15. 03:23
 12/18 anonim ***** válasza:
10: Ér. És miért csinálta és hogy derült ki?
2020. aug. 15. 03:24
 13/18 anonim ***** válasza:
0%

10.-nek.

Én viselek gyűrűt, és mondom is, hogy házas vagyok, pedig sosem voltam.

Így nem kell lekötnöm magam.

2020. aug. 15. 08:58
 14/18 anonim ***** válasza:
79%

Kétszer. Az elsőnél szex kapcsolatot akartam én is, így technikailag nem lett volna probléma, de nem akartam tudatosan egy másik ember házasságába belerondítani. Már összejártunk egy ideje, amikor kiderült, hogy bár elvált, ahogy mondta, de a még otthon lakik nem teljesen azt jelenti, hogy az egyik szinten külön berendezkedett, mert mégiscsak nem akar lebukni az asszony előtt. Na mindegy. Végülis nem akartunk többet egymástól és nem én fogadtam örök hűséget a nőnek, de mégis rosszul esett nekem, hogy becsapott engem is, őt is. Egy darabig még vonszoltuk a kapcsolatot aztán kiléptem. Akkor azt mondtam, hogy nős emberrel még egyszer soha.

Mégis lett még egy ilyen élményem. Ő nem hazudott és mindketten tudjuk hogy nem erre van szükségem. Nem tudom megmagyarázni mi történt, még én sem tettem helyre magamban az egészet. De ez sem fog örökké tartani. A másikkal ellentétben ezt sajnálni fogom. Ez egy ilyen barátság extrákkal kapcsolat, ahol meglepő módon a barátság jobban dominál az extráknál.

Az a baj hogy valahol belül nem hiszek abban, hogy jár nekem normális párkapcsolat, vagyis pontosabban hogy találnék olyat akivel kölcsönösen vonzódunk, és össze illünk stb. Így sorban hozok olyan döntéseket amik nem a javam szolgálják.

2020. aug. 15. 10:21
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

#11: úgy derült ki, hogy a facebookon nem volt feltüntetve az adatoknál, hogy ki a neje, viszont az egyik régebbi fotóján be volt jelölve és egy hozzászólásból kiderült, hogy ki a feleség, így megtaláltam.

A feleség pedig kiposztolta a két héttel azelőtti idilli családi nyaralás fotóit :D

2020. aug. 15. 10:41
 16/18 anonim ***** válasza:
61%

Kidobott, aztán vissza akart jönni. Mondta, hogy elvált. És hát a "mikornál?"😂

2020. aug. 15. 12:06
 17/18 anonim ***** válasza:

Azért csinálta,mert bolond volt. Vagyis gondolom,most is az.

2020. aug. 15. 12:07
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

Előadta a sz@r a házasságom dumát..Én meg ostoba módon elhittem.

Aztán pár hét után rájöttem, hogy ez a kerüljük a nyilvánosságot nem véletlen..

Úgyhogy hamar kiderült , hogy komolytalan és nincs ott gond a házassággal azon kívül, hogy ő úgy gondolja neki belefér néha egy másik.

De legalább hamar vége lett és jó lecke volt egy életre, hogy ha valaki házas, akkor váljon el mielőtt kapcsolatba kezd és ne egy harmadikért hanem saját magáért. Azután lehet ismerkedni.

Addig fölösleges, mert csak időrabló és sérüléseket lehet szerezni egy ilyen viszonyban.

2020. aug. 23. 08:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!