Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha a fiú nem jelölt be(mert...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a fiú nem jelölt be(mert lehet elfelejtette a nevemet), nagyon ciki ha én jelölöm be? leírom a storyt

Figyelt kérdés

Egy hete egy buliban találkoztunk, nagyon jól kijöttünk egymással, nagyon szuper volt a kémia, úgy éreztem én is tetszem neki. Csak sajnos mindketten elég jól becsiccsentettünk, talán jobban is kelleténél. Egész este csak a keresztnevét tudtam és ő is az enyémet. Elváláskor mondtam meg a vezetéknevemet, ami nem szokványos, így nem sok esélyt látok rá hogy megjegyezhette. Mondtam neki jelöljön be, mondta hogy mindenképp. De azóta se semmi.

Időközben én megtaláltam őt facebookon, mert mondta hol dolgozik, így nem volt nehéz. Ő is simán megtalálhatott volna, de szerintem elváláskor már a keresztnevemre sem emlékezett.

2020. aug. 14. 20:29
 1/10 anonim ***** válasza:
76%
Miért lenne ciki? Jelöld be. Mi a legrosszabb, ami történhet? :D
2020. aug. 14. 20:42
 2/10 A kérdező kommentje:
Hogy ő nem mondta meg a vezetéknevét, és nagyon "rámenősnek, bolondnak" tűnnék hogy kinyomoztam :D mert elég sokáig keresgéltem, kicsit betegesnek gondolom még én is
2020. aug. 14. 20:44
 3/10 anonim ***** válasza:
91%
Ne gondold ennyire túl! Jelöld be! Ha nem teszed, ezen fogsz kattogni hetekig, hónapokig :D. Ez csak egy bejelölés, nem a házába törtél be és készítettél neki háromfogásos vacsorát.
2020. aug. 14. 20:47
 4/10 anonim ***** válasza:
46%

Ha egy férfinek kellesz az jelentkezik, és megtalál. Még ha egész Bp-et is fel kell túrnia érted akkor is.

Ha eszed van nem jelölgetsz senkit.

2020. aug. 14. 20:50
 5/10 anonim ***** válasza:
80%

Van vesztenivalód? :D

Egyszer élünk. Inkább tedd meg, minthogy megbánd.

2020. aug. 14. 20:56
 6/10 anonim ***** válasza:
88%
Mindenképpen jelöld be! Tapasztalatból mondom, hogy nincs értelme várakozni :)
2020. aug. 14. 20:57
 7/10 anonim ***** válasza:
72%
Jelöld be, nem veszítesz ezzel semmit, és egyáltalán nem ciki. De szerintem full nem emlékezhet rád, mindketten beálltatok, ettől függerlenül az sem kizárt hogy jó néven veszi a jelölésed.
2020. aug. 14. 21:05
 8/10 anonim ***** válasza:
89%
A te döntésed, de bejelölt volna ha lett volna rá akarata, csak józanul már meggondolta magát, aminek ezer oka lehet. Pont hogy a nem mindennapi vezetéknévvel még könnyebben megtalált volna.
2020. aug. 14. 21:07
 9/10 anonim ***** válasza:
69%
Jelöld be, de ne írj rá, várd meg hogy ő kezdeményezzen legközelebb :)
2020. aug. 14. 23:11
 10/10 anonim ***** válasza:
69%
Nincs veszítenivalód, de azért nagyon ne éld még bele magad. Egyszer velem is volt ilyen, buliban kicsit ittasan összejöttem valakivel (baráti társaságon keresztül találkoztam vele előtte is). Mikor utána megkerestem, kiderült, hogy piás volt, jól akarta érezni magát, de ennyi, nem akart tőlem semmit.
2020. aug. 15. 08:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!