Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért jelölt be az exem barátnője?
5 éve ért véget a kapcsolatunk az exemmel. Azóta nekem is lett új párom,és pár hónapja neki is lett új kapcsolata. Az exemmel ismerősök vagyunk az egyik közösségi oldalon,és ott láttam hogy raktak fel közös fotót,innen tudom hogy van neki is párja.
Ma reggel viszont láttam hogy az új barátnő ismerősnek jelölt. Szerintetek mi okból jelölt be?
Mert hülye!
Lehet, hogy a tartalmaidat akarja látni, mert féltékeny, vagy mindenkit bejelöl, mert gyűjti az ismerősöket.
Exem nőjei engem is jelölgettek. Pedig évek óta egy szót nem beszéltünk a sráccal. Aztán a haverjával összefutottam, elkezdi, hogy hogy letiltatott a csaja engem vele meg azon hisztizett, hogy én milyen sznobk... vagyok, hogy olyan helyen dolgozom meg hogy fitnesszpi...csa meg minden, kb napi téma voltam. Úgy van bmeg, tedd csak tönkre a kapcsolatod, hülye tyúk.
Sosem nézegettem a párom exeit. Valamiért rám esett a választása és nem azért, hogy legyen valaki mellette. Nekem ennyi elég, a többi csak mérgezi a kapcsolatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!