Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindez volt tegnap. Szerintetek van nála esélyem? Még nem jelölt be. Szerintetek mennyire biztos, hogy akar tőlem valamit?
Ha esetlegesen be is jelöl a látható közöny ellenére is, akkor azért ne lepődj meg, ha van baratnője vagy valami kapcsolata...
Te nem tudod a nevét? Lehet, hogy nem véletlen.
A leírásod alapján nem sok reményt fűzök hozzá, hogy nagyon akar tőled valamit, de ezt én nem tudhatom. 50%-ot mondok, de annyira ne éld bele magad azért. :)
Annyira szeretném, hogy jelentkezzen, hogy azt el sem tudom mondani. Ha nem jelentkezik, baromira csalódott leszek, nem is akarok arra gondolni.
Persze lehet, hogy kicsit már túl is misztifikálom... Van néhány zene, amik rá emlékeztetnek, és azokat hallgatom, de ettől csak még jobban vágyom rá. Pedig lehet az egész csak ilyen plátói, amit meg lenézek... De még 24 óra sem telt el a találkozásunk óta, ezért szerintem egyelőre van mire reménykedni, és még nem számít plátóinak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!