Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért jelölt be ha nem akar semmit?
Figyelt kérdés
Egy rendezvényen megismertem egy srácot ( én 19 ő 21 éves) sokat beszélgettünk kiderült hogy mindketten szinglik vagyunk. Azt mondta szívesen folytatná az ismerkedést. Bejelölt fb-n, majd nem írt azóta se semmit. Én írtam neki de csak tőmondatban válaszolt, nem túl érdeklődően. Meg lájkolta két képem. Mindennek lassan egy hete. Szerintetek? Én már arra is gondoltam h letörlöm mert ennel így nincs értelme.2016. máj. 27. 17:54
1/17 A kérdező kommentje:
Kultúrális rendezvény volt, nem diszkó tehat nem lehet az h alkohol hatása alatt volt v ilyesmi.
2016. máj. 27. 17:55
2/17 anonim válasza:
Milyen egyszerű volt az élet ilyen hülye facebook meg még ki tudja mik nélkül, nem?
3/17 anonim válasza:
Mi lenne, ha nyíltan megkérdeznéd tőle, hogy mi a helyzet? Vagy esetleg elhívnád egy személyes találkozóra, hátha csak a netes csevegést nem kedveli.
4/17 A kérdező kommentje:
Mar ketszer rairtam hogy mi újság. Ő egyszer sem íet magától pedig egy hét már eltelt. Ha most még nekem kellene wzek után randira hívni az megalázó lenne számomra.
2016. máj. 27. 18:07
5/17 ~OnLány~ válasza:
Nem dől össze a világ, talán dolga van és nem tud írni, vagy nem is ír, mert nincs ideje sokáig a gép előtt ülni, ezért inkább nem jelentkezik. Vagy csak ennyit akart, hogy bejelölt, mivel megismerkedtetek már.
Ne legyél gyerekes, azzal, hogy törlöd, mégis mire föl, azért mert nem akar beszélgetni? Szerintem van még pár olyan ismerősöd, akikkel nem szoktál írkálni.
6/17 anonim válasza:
Én ilyen esetben egy esélyt adnék, a továbbiakban nem tepernék, mert tényleg gáz. De biztosan megkérdezném konkrétan, hogy mi a szitu. Ha eddig érdeklődő volt, akkor most miért tűnt el. Szeretne-e még valamit, vagy hanyagoljátok egymást, ne erőlködj?
7/17 A kérdező kommentje:
abszolút nincs ilyen ismerősöm, 1-2 régi osztálytársat leszámítva. Van össz vissz 82 ismerősöm, tényleg csak akik számítanak.
2016. máj. 27. 18:21
8/17 A kérdező kommentje:
egyébként énmár megkérdeztem tőle, hogy mi a helyzet, de mondom, semmi választ nem kaptam. Szombaton ismerkedtünk meg, én vasránap írtam naki, h mi újság, elmondta a napját kb, és ennyi. Meg lájkolta két képem. Eltelt három nap, szerdán megint ráírtam, meg azt is, hogy ha gondolja, találkozzunk hétvégén. Erre: :) egy mosolygós fej...ennyi, semmi. Pedig amúgy látom, h szinte mindig fent van.
2016. máj. 27. 18:23
9/17 A kérdező kommentje:
Én szerintem aki pasi akar valamit, és tényleg érdekli egy lány, az nem így viselkedik.
2016. máj. 27. 18:24
10/17 anonim válasza:
Nem hiszem el, hogy a mai napig képesek az emberek a fb-os dolgaikból konzekvenciákat levonni. (bejelölgetés, lájk meg ilyen ótvar baromságok...)
Elmondom neked kis csillag, de ide figyelj mert egyszer írom le!
Azért jelölt be, hogy eggyel több ismerőse legyen.
Semmi több!
Ha akart volna tőled valamit, akkor már rég jelét adta volna és kommunikálna veled.
Van még kérdés?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!