Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért jelölt be ha nem akar...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért jelölt be ha nem akar semmit?

Figyelt kérdés
Egy rendezvényen megismertem egy srácot ( én 19 ő 21 éves) sokat beszélgettünk kiderült hogy mindketten szinglik vagyunk. Azt mondta szívesen folytatná az ismerkedést. Bejelölt fb-n, majd nem írt azóta se semmit. Én írtam neki de csak tőmondatban válaszolt, nem túl érdeklődően. Meg lájkolta két képem. Mindennek lassan egy hete. Szerintetek? Én már arra is gondoltam h letörlöm mert ennel így nincs értelme.
2016. máj. 27. 17:54
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Attól, hogy te ilyen vagy, az még semmit sem jelent...én is be szoktam jelölni azokat, akikkel itt-ott megismerkedtem. De ez nem jelent semmit, vagy beszélek vele, vagy nem.
2016. máj. 27. 18:25
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Értsd már meg, hogy attól, hogy bejelölt, még nem biztos, hogy akar is valamit. A Facebook olyan közösségi oldal, ahol kapcsolatba léphetsz az ismerőseiddel. Mivel megismert téged, bejelölt, eggyel több ismerőse lett és kész. Lehet soha nem fog írni semmit.
2016. máj. 27. 18:27
 13/17 anonim ***** válasza:
Számára eszköz vagy, és nem cél.
2016. máj. 27. 18:56
 14/17 anonim ***** válasza:
Mert vannak emberek akik gyűjtik az "ismerősöket" , ennyi. Nem kell benne logikát keresni, töröld v tiltsd le azt csá.
2016. máj. 27. 19:17
 15/17 anonim ***** válasza:
Jól van jól van. Nincs itt baj, te szeretted volna jobban megismerni, ő úgy látszik meggondolta magát. És hidd el, jól gondolod, ha akarna valamit már rég írt volna, hogy találkozna. Ne mondja már senki hogy 1 hétig azért nem érdeklődik, mert nem ér rá(még ha nem is érne rá, de a kérdező írta is, hogy a facebook-on lóg a srác egész nap). Nyugi kérdező, a srác egészen biztos több csajjal beszélget egyszerre, téged meg egy kicsit mellőz. Keress nyugodtan másikat és fejesd el.
2016. máj. 27. 19:35
 16/17 anonim ***** válasza:
Kètszer ráírtál? Ő meg nem válaszolt? Ne nyomulj ennyire!
2016. máj. 27. 20:14
 17/17 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat mindenkinek. Ahogy látom, ez egész megosztó, van aki szerint kétszeri ráírás semmi, meg nem ér rá, mások szerint meg hagyjam, meg ne nyomuljak...én az utóbbival értek egyet...és már töröltem is. Mert én nem szeretem a csak úgy ismerősöket. :)
2016. máj. 27. 20:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!