Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A 70-es, 80-as éveikben járó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A 70-es, 80-as éveikben járó házaspárok szoktak csókolózni?

Figyelt kérdés

2020. aug. 14. 18:20
 1/6 anonim ***** válasza:
86%

Igen.

Feribácsi78

2020. aug. 14. 18:21
 2/6 anonim ***** válasza:
21%
Nem, Peti bácsi, 78.
2020. aug. 14. 18:21
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Szájracsók biztosan van még, az hogy ilyen szájba átdugós nyelves van e azt nem tudom, lehet elmozdulna a fogsor.
2020. aug. 14. 18:22
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Mi ötvenesek vagyunk, de már nem szoktunk.
2020. aug. 14. 18:33
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Az én szüleim immáron 54. éve minden étkezés előtt puszit adnak egymásnak (reggeli, ebéd, vacsora) bármi is volt, ha fújtak egymásra akkor is. Sőt, egy tányérból étkeztek, addig, míg édesanyámnál rákot nem diagnosztizáltak (mert, egy tányérjuk volt, mikor összekerültek, és ez akkor sem változott, mikor 20 tányérjuk lett). Szerencsére azóta édesanyám meggyógyult, de azért a külön tányért hagyják, h látni lehessen ki mennyit fogyaszt, de csak ezért.

Puszi van, ha boltba megy apukám, vagy bárhova.

Szal, az öregek még tudják mi tart össze két embert, fiatalon is tudták , ezt nem is kellett nekik tanítani. 😊

2020. aug. 14. 18:38
 6/6 anonim ***** válasza:
Szerintem simán,en még olyat is tudok aki 80 evesen szexel.
2020. aug. 14. 20:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!