Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kezeljem a baratnom hízását?
4 év alatt összesen 17 kilót hízott a csajom. Ebből 6 a vírushelyzet (home office) óta. Nagyon látszik. Néha zavarja, néha nem, de én az egészségéért aggódom. A plus size nem zavar, régen sovány volt, most kicsit már túl hájas, de még szép arányok vannak, meg nagyon szeretem őt, isteni vele az ágyban, szóval ez nem rólam szól. Én is meghíztam a karantén alatt, de előtte nem, most 6 plusz kilóval kicsit látszik, de már lejjebb mentem,10 volt. Egy férfin amúgy is sajnos eloszlik jobban, alattomosan. De ő egy pici nő volt,rajta nagyon feltűnik 5 kiló is, főleg 17.
Hogyan kell ezt a témát felhozni? Mondom ő is megfogja néha, hogy hű, de nagy lett, a saját uszógumijat, de aztán semmi.
Mi is meghíztunk a párommal, neki a pocakja lett nagy, nekem a combjaim. Ő a férfi, én a nő.
De mi ezt konstatáltuk, hogy kicsit "túl sok bennünk a szeretet" avagy dagik lettünk, így mi eljárunk edzeni együtt. Minden héten kipróbáltunk más más csoportos edzést, és találtunk kettő olyat ami mind a kettőnknek tetszik, így azokra heti rendszerességgel eljárunk.
Nálunk sosem volt tabu a hízás. Én direkt mondtam a páromnak, hogy ha látja, hogy kezdek dagadni, akkor szóljon szépen rám, mert magamnak képes vagyok hazudni, de ő nyugodtan hozzon vissza a valóságba.
Te is vagy ráveszed a barátnődet és magadat valamilyen edzésre, rendszeres kirándulásra, úszásra akármire, vagy lelakatolod a hűtőt és elveszed a pénzét, hogy ne tudjon vásárolni. Ez nyilván nem kivitelezhető.
Keressetek valami jó kis sportot, vagy mozgásra alapuló hobbit. Például vannak ezek a geoládák szerte az ország/világ városaiban, menjetek el olyat keresni, nagyon jópofa.
Vagy keressetek idősebb nénit bácsit akinek van kutyája és nem tudja sétáltatni, vigyétek el ti.
Ne is mondd, rajtam szülés óta 30 kg plusz van. Lelkileg belerokkantam. Jelenleg napi 1200 kcal diétát tartok, szinte nem eszek csak levegőt. Eleinte bulimiás tüneteim voltak, halistennek az elmúlt.
Most heti 3x 1500 méter úszás + napi aerobik.
És imádkozom, hogy kattanjon helyre a szervezetem, és végre hasson a diéta :(
Rossz volt olvasni az 1200 kalóriás diétádat #17. Nem kell diétázni, életmódot kell váltani. Napi alapanyagcsere szint aláegyébként is sosem szabad menni, hosszútávon borzasztó nagy károkat tudsz okozni a szervezetedben. Ezzel csak azt éred el, hogy lelassul az anyagcseréd és falási rohamaid lesznek és lelkileg is negroppansz, hogy nem mutat kevesebbet a mérleg, későbbi jojózásról,emésztési problémákról nem is beszélve. Paradox módon az alacsony kalóriabevitel esetén hízhatsz is. Érdemes lenned egy hozzáértő szakemberrel kontultálnod.
Kérdező, nektek is azt tudom írni, hogy váltsatok életmódot. Fehér lisztes, cukros termékeket hagyjátok el, válasszatok helyette egészséges alternatívákat és főzzetek magatoknak, hogy a mesterséges adalékanyagokat is minél jobban kerülni tudjátok. Minden ételt el lehet készíteni egészségtudatos verzióban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!