Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan kezeljem a baratnom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kezeljem a baratnom hízását?

Figyelt kérdés

4 év alatt összesen 17 kilót hízott a csajom. Ebből 6 a vírushelyzet (home office) óta. Nagyon látszik. Néha zavarja, néha nem, de én az egészségéért aggódom. A plus size nem zavar, régen sovány volt, most kicsit már túl hájas, de még szép arányok vannak, meg nagyon szeretem őt, isteni vele az ágyban, szóval ez nem rólam szól. Én is meghíztam a karantén alatt, de előtte nem, most 6 plusz kilóval kicsit látszik, de már lejjebb mentem,10 volt. Egy férfin amúgy is sajnos eloszlik jobban, alattomosan. De ő egy pici nő volt,rajta nagyon feltűnik 5 kiló is, főleg 17.

Hogyan kell ezt a témát felhozni? Mondom ő is megfogja néha, hogy hű, de nagy lett, a saját uszógumijat, de aztán semmi.

2020. aug. 14. 13:10
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
99%
Mondjuk így: "Hát eléggé elengedtük magunkat az utóbbi időben, én két héten belül elkezdek egy diétát és valamlyen mozgást, csatlakozol hozzám?"
2020. aug. 14. 13:28
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
Ez bármilyen jó kapcsolatban és házasságban is előfordul, azért vagytok együtt, hogy az ilyen helyzeteket is Együtt hozzátok helyre, türelemmel :). Konditeremben sok fiatal párt látok amúgy edzeni, egymást segítve, stb., nagyon aranyosak :).
2020. aug. 14. 13:29
 13/23 A kérdező kommentje:
Amúgy én cukros diétát tartok, együtt főzünk, eszünk, nem ettől hízik. Nem szeret sportolni, de én sem. Rajta jobban megmarad. Én nem leszek terhes :D
2020. aug. 14. 13:29
 14/23 anonim ***** válasza:
97%
De igen, a kajától hízik. Többet visz be, mint amennyit felhasznál a teste.
2020. aug. 14. 13:41
 15/23 anonim ***** válasza:
1%
Mond neki, hogy verseny ki lesz előbb vágósúlyban
2020. aug. 14. 13:52
 16/23 anonim ***** válasza:
98%

Mi is meghíztunk a párommal, neki a pocakja lett nagy, nekem a combjaim. Ő a férfi, én a nő.

De mi ezt konstatáltuk, hogy kicsit "túl sok bennünk a szeretet" avagy dagik lettünk, így mi eljárunk edzeni együtt. Minden héten kipróbáltunk más más csoportos edzést, és találtunk kettő olyat ami mind a kettőnknek tetszik, így azokra heti rendszerességgel eljárunk.

Nálunk sosem volt tabu a hízás. Én direkt mondtam a páromnak, hogy ha látja, hogy kezdek dagadni, akkor szóljon szépen rám, mert magamnak képes vagyok hazudni, de ő nyugodtan hozzon vissza a valóságba.

Te is vagy ráveszed a barátnődet és magadat valamilyen edzésre, rendszeres kirándulásra, úszásra akármire, vagy lelakatolod a hűtőt és elveszed a pénzét, hogy ne tudjon vásárolni. Ez nyilván nem kivitelezhető.

Keressetek valami jó kis sportot, vagy mozgásra alapuló hobbit. Például vannak ezek a geoládák szerte az ország/világ városaiban, menjetek el olyat keresni, nagyon jópofa.

Vagy keressetek idősebb nénit bácsit akinek van kutyája és nem tudja sétáltatni, vigyétek el ti.

2020. aug. 14. 13:54
 17/23 anonim ***** válasza:
81%

Ne is mondd, rajtam szülés óta 30 kg plusz van. Lelkileg belerokkantam. Jelenleg napi 1200 kcal diétát tartok, szinte nem eszek csak levegőt. Eleinte bulimiás tüneteim voltak, halistennek az elmúlt.

Most heti 3x 1500 méter úszás + napi aerobik.

És imádkozom, hogy kattanjon helyre a szervezetem, és végre hasson a diéta :(

2020. aug. 14. 14:25
 18/23 anonim ***** válasza:
10%
Én kidobnám ha 10+ kiló rájönne a kocámra.
2020. aug. 14. 14:43
 19/23 anonim ***** válasza:

Rossz volt olvasni az 1200 kalóriás diétádat #17. Nem kell diétázni, életmódot kell váltani. Napi alapanyagcsere szint aláegyébként is sosem szabad menni, hosszútávon borzasztó nagy károkat tudsz okozni a szervezetedben. Ezzel csak azt éred el, hogy lelassul az anyagcseréd és falási rohamaid lesznek és lelkileg is negroppansz, hogy nem mutat kevesebbet a mérleg, későbbi jojózásról,emésztési problémákról nem is beszélve. Paradox módon az alacsony kalóriabevitel esetén hízhatsz is. Érdemes lenned egy hozzáértő szakemberrel kontultálnod.

Kérdező, nektek is azt tudom írni, hogy váltsatok életmódot. Fehér lisztes, cukros termékeket hagyjátok el, válasszatok helyette egészséges alternatívákat és főzzetek magatoknak, hogy a mesterséges adalékanyagokat is minél jobban kerülni tudjátok. Minden ételt el lehet készíteni egészségtudatos verzióban.

2020. aug. 14. 16:10
 20/23 anonim ***** válasza:
Szerintem erről nem kell külön beszélgetni. Ha hiszti vagy jellemhiba stb., akkor az, de én kb. agyvérzést tudtam volna kapni, ha valaki megjegyezte nekem, hogy meghíztam vagy próbálta felhozni, hogy "hát az egészség" meg "fontos, hogy jól érezd magad a bőrödben" stb. Szerintem ez nem valódi segítség. Nekem a tényleges támogatás esett jól, nem kellett külön szembesíteni azzal, hogy a túlsúly egészségtelen vagy milyen következményei vannak, ahogyan azzal is tisztában voltam, hogy meghíztam. Szerintem is az a jó ötlet, ha kiválasztotok egy mozgásformát, ami mindkettőtöknek tetszene vagy kipróbáltok többet is és együtt eljártok sportolni. Én sem szerettem a sportokat soha és csomó mindenben nagyon ügyetlen is vagyok, de a hangulat és a társaság nagyon sokat tud dobni rajta. Pláne ha majd látszik is némi hatása a testeden, állóképességeden. Ugyanez a kaja is, mindketten próbáljatok egészségesebben étkezni, főzzetek együtt, lepjétek meg egymást. Valamint én azt is javaslom, hogy menjetek el együtt egy vizsgálatra, mert akkor kiderül, hogy esetleg van-e valami egészségügyi probléma a háttérben. És nem azért mondom ezt, mert könnyebb erre fogni, de például egy inzulinrezisztencia kialakulásához sajnos bőven elég a mozgásszegény életmód, rendszertelen étkezés stb. és máris nem csúsznak le úgy a kilók. Vagy lehet akár szakmai segítséget is kérni hozzá, ha úgy érzitek, hogy jól jönne és van rá lehetőségetek (pl. személyi edző vagy dietetikus), mert éveket is el lehet cseszni azzal, hogy az ember próbálkozik és akkor szerintem már megéri. Plusz tényleg ki kell próbálni több mindent, mert ahány ember annyi szervezet és nem biztos, hogy mindenkinek beválik ugyanaz (én pl. egy dekát nem fogytam egészen addig, amíg nem sportoltam és hiába tartottam a diétát). Szóval fogjátok fel ezt egy életmódváltásnak és együtt próbáljatok meg fejlődni.
2020. aug. 14. 16:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!