Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi lehet az oka annak, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kerdesekkel teli kérdése:

Mi lehet az oka annak, hogy a parom, es a legjobb baratnom utaljak egymast?

Figyelt kérdés

Mar a kezdetektol ez ment, folyton egymas ellen probalnak hangolni, mindig ocsaroljak egymast (nekem)

es arra buzditana a baratnom, hogy szuntessem meg a kapcsolatom a parommal, nem hozzam valo, keressek mast, probal bogarat ultetni a fulembe stb.

es ez forditva is igy van.

Kezdetben meg kicsit imponalt, hogy feltekenyek egymasra, mindketten kiakarnak "sajatitani", de mara ez eleg zavaro lett.

Toluk is probaltam ezt megtudni, hogy mi miatt is lehet ez, de nem jutottam elorebb

2020. júl. 24. 23:47
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
94%
Hát márpedig ezt mi nem fogjuk tudni megmondani... van amikor egyszerűen úgy jön, hogy valaki unszimpi "mert csak". Itt viszont többről van szó. Mindketten manipulálni, befolyásolni akarnak. Sem a párodnak nincs joga megmondania kivel barátkozz (ha nincs rá különösebb oka), sem a barátnődnek bárki ellen hangolnia. Aki igazán melletted áll az elfogad és megérti a döntéseidet, nem helyetted akarja meghozni őket.
2020. júl. 24. 23:55
 2/12 anonim ***** válasza:
90%
Lehet a barátnőd látja amit te nem.A párod meg lehet tudja ,hogy a barátnőd próbálja felnyitni a szemed.Megtortent események alapján írom ezt.
2020. júl. 24. 23:58
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Én arra gondolok, hogy nekik volt közös múltjuk amiről te nem tudsz, de lehet hülyeség. De ezt tartom leginkább elképzelhetőenk.
2020. júl. 24. 23:58
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Ja, nekem is a közös múlt ugrott be. :D
2020. júl. 25. 00:33
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Ülj le velük hármasban beszélgetni. Hátha jó lesz a vége
2020. júl. 25. 04:10
 6/12 anonim ***** válasza:
Mert valahol csipázzák egymást, és pont inkább ellentétesen cselekednek egymással.
2020. júl. 25. 07:48
 7/12 anonim ***** válasza:
Lehet a párodnak már megvolt a barátnőd.
2020. júl. 27. 15:16
 8/12 anonim ***** válasza:
Nem volt közük egymáshoz valamikor a tudtodon kívül? Magyarán mind a kettő fél a lebukástól hogy ők anno...
2020. júl. 27. 17:33
 9/12 A kérdező kommentje:
Nem volt kozuk egymashoz sosem, ez az opcio meg sem fordult a fejemben.
2020. júl. 27. 18:52
 10/12 anonim ***** válasza:

Vagy dugnak/tak, vagy a barátnő jól látja a párod, és a párodnak ez nem tetszik. Vagy mind2 félből sikerült elég "érdekeset" és önzőt választanod. te ismered őket!

Hát akkor kérdező, próbáld meg kívülről nézni a dolgokat..

Miért utálhatja a barátnőd párodat? Fogalmazd meg. Mit takar a "nem hozzád való", milyen viselekdést??

Ne felejtsd el, oka mindennek van.. Csak úgy senki nem utál meg senkit, pláne nem beszélünk le barátot egy jó és harmónikus, boldog kapcsolatról.

;)

Ha meg egyik sem mond neked semmi konkrétat a másikról mi baja vele pontosan, szimplán h*lyének vagy nézve. Nos, te vagy benne a szituban, neked kell(ene) tudnod mi is a helyzet..

2020. júl. 27. 21:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!