Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet az oka annak, hogy a parom, es a legjobb baratnom utaljak egymast?
Mar a kezdetektol ez ment, folyton egymas ellen probalnak hangolni, mindig ocsaroljak egymast (nekem)
es arra buzditana a baratnom, hogy szuntessem meg a kapcsolatom a parommal, nem hozzam valo, keressek mast, probal bogarat ultetni a fulembe stb.
es ez forditva is igy van.
Kezdetben meg kicsit imponalt, hogy feltekenyek egymasra, mindketten kiakarnak "sajatitani", de mara ez eleg zavaro lett.
Toluk is probaltam ezt megtudni, hogy mi miatt is lehet ez, de nem jutottam elorebb
Vagy dugnak/tak, vagy a barátnő jól látja a párod, és a párodnak ez nem tetszik. Vagy mind2 félből sikerült elég "érdekeset" és önzőt választanod. te ismered őket!
Hát akkor kérdező, próbáld meg kívülről nézni a dolgokat..
Miért utálhatja a barátnőd párodat? Fogalmazd meg. Mit takar a "nem hozzád való", milyen viselekdést??
Ne felejtsd el, oka mindennek van.. Csak úgy senki nem utál meg senkit, pláne nem beszélünk le barátot egy jó és harmónikus, boldog kapcsolatról.
;)
Ha meg egyik sem mond neked semmi konkrétat a másikról mi baja vele pontosan, szimplán h*lyének vagy nézve. Nos, te vagy benne a szituban, neked kell(ene) tudnod mi is a helyzet..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!