Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan kezeljem a baratnom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kezeljem a baratnom hízását?

Figyelt kérdés

4 év alatt összesen 17 kilót hízott a csajom. Ebből 6 a vírushelyzet (home office) óta. Nagyon látszik. Néha zavarja, néha nem, de én az egészségéért aggódom. A plus size nem zavar, régen sovány volt, most kicsit már túl hájas, de még szép arányok vannak, meg nagyon szeretem őt, isteni vele az ágyban, szóval ez nem rólam szól. Én is meghíztam a karantén alatt, de előtte nem, most 6 plusz kilóval kicsit látszik, de már lejjebb mentem,10 volt. Egy férfin amúgy is sajnos eloszlik jobban, alattomosan. De ő egy pici nő volt,rajta nagyon feltűnik 5 kiló is, főleg 17.

Hogyan kell ezt a témát felhozni? Mondom ő is megfogja néha, hogy hű, de nagy lett, a saját uszógumijat, de aztán semmi.

2020. aug. 14. 13:10
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
0%
Vannak meglepetéses segítségek is a világon:D Erre még nem jöttél rá?
2020. aug. 14. 13:12
 2/23 anonim ***** válasza:
74%
Te mit mondtál neki? Hogy neked így is tetszik vagy ki is váltottad kettőtök kondibérletét??? Nem hiszem, hogy az utóbbi...
2020. aug. 14. 13:12
 3/23 anonim ***** válasza:
100%
Mondd azt neki: Drágám, szerintem mindketten szedtünk fel elég sokat a karantén alatt, mit szólnál ha elkezdenénk egészségesebben táplálkozni, lemondanánk az édességekről, péksütikről, üdítőkről egy időre és keresnénk valami jó mozgásformát? Szerintem mindkettőnknek jót tenne.
2020. aug. 14. 13:13
 4/23 anonim ***** válasza:
96%
Legközelebb mikor felhozza, mondd, hogy most te is híztál és az egészségetek érdekében jó lenne együtt kicsit odafigyelni erre. Egészségesebb étkezés, sport, ilyesmi.
2020. aug. 14. 13:13
 5/23 A kérdező kommentje:
De nem akarom szegényt letörni, tudjátok "én már nem is tetszem így neked, kövér vagyok" ezt nem szeretném, mert fontos nekem az önbizalma
2020. aug. 14. 13:15
 6/23 anonim ***** válasza:
99%
Hármas válaszoló vagyok, szerintem ebben semmi sértő nincs. Ha ezt mondja rá , mondd neki hogy neked is szükséged van fogyásra és ebben az ő támogatására, hogy mindketten a legjobb formátokat hozzátok.
2020. aug. 14. 13:22
 7/23 anonim ***** válasza:
0%
Hagyd békén! Majd te is felszedsz 20-at, ha terhes leszel, amiből meg is marad 15.
2020. aug. 14. 13:26
 8/23 anonim ***** válasza:
16%

Erről szerintem nem beszélni kell, hanem neked is megtanulni főzni, lehet diétásan is, sok diétás étel nagyon finom. Az alapanyagokat viszont jó lenne jobb helyről venni: minden szombat reggel mehetnétek piacra a sokkal jobb minőségű (nem festett) élelmiszerek miatt, akkor puffadni sem fogtok. A diétába nem tartoznak: kávé, energiaital, dohányzás, jó zsíros fűszeres ételek, kfc, stb., s aludni is kell normálisan 8-9 órát. Érdemes megtanulni könnyű zöldségleveseket főzni kettőtöknek hetente 2-3 alkalommal. Munkahelyre is vihettek ezekből az ételekből.

Hetente 2-3 alkalommal elmehettek együtt kocogni, nyújtani, de csak annyit, amennyi jól esik, fokozatosan és türelemmel. Nyáron melegben ne fussatok, csak reggel.

2020. aug. 14. 13:27
 9/23 A kérdező kommentje:
???
 10/23 anonim ***** válasza:
18%

Kezdj el te egy kicsit jobban odafigyelni magadra. Tudatosabban étkezzél, és néha menj el futni. Egy két hét elteltével pedig mondd neki, hogy mennyire jobban érzed magad így, és lehet magától is csatlakozna hozzád.

Vagy vegyél két bérletet egy edzőterembe, és mondd neki hogy ajándékba kaptad egy ismerőstől. És ha már itt van, akkor ketten ki is használhatjátok az alkalmat, és eljárhatnátok kicsit mozogni. Lehet a következő bérletet már ő fogja kiváltani.

1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!