Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen ha valakinek dohányzik a barátnője, de ő maga nem?
Burzalmas, ha cigi utan kapsz puszi csokot undorito ize is van
Egy ideig el lehet turni de hosszutavon kizart
Nálunk is ez a helyzet, csak én vagyok a dohányzó nő. Őt nem zavarja, szóval szerintem az a legfontosabb szempont, hogy te hogy állsz ehhez a kérdéshez. Én mindig rágózok, minden cigi után kezet mosok. Gyakorlatilag csak otthon és a munkahelyen cigizek. Nem gyújtok rá utcán, a strandon, kirándulás közben, éttermezés után..stbstb Nem kell miattam megállni a 3 órás autóúton se. Ezért relatíve kevés cigit szívok (max 10/nap), de pl a nyaralás 1 hete alatt 1 doboz ment el, mivel szinte sosem voltunk a szálláson én meg nem fogok helyeket vadászni, ahol rá lehet gyújtani, inkább nem.
Igen, sokszor felmerül bennem is a kérdés, hogy ugyan mégis minek dohányzok, mikor simán kibírom egész nap hogy ne. De alapvetően szeretek cigizni.
Én is nő vagyok és nem dohányzó.
Amikor dohányzó pasival voltam rettenetes volt a szája íze kb mindig, és az állandó most álljunk meg cigizni, keressünk helyet rá, gyújtót kell venni, hol van dohánybolt.. szex után sem összebújtunk, hanem kiment cigizni..
Aztán elkezdtem rászokni, és akkor úgydöntöttem, hogy én ezt biztosan nem, többet ér az egészségem. Ő pedig nem akart leszokni. Mi így nem passzoltunk..
Én dohányzom, párom ritkán pár szálat, ha sörözik.
Lakásba, autóba nálam nincs dohányzás! Kint cigizek, nem nagyon érezni a ruhámon és a hajamon se. Fogat is mosok eleget, rágó, szajviz.
3 órás utat is kibírok, ha utazunk, pláne, hogy én vezetek. Dohányboltot kb heti szinten intézek. Szex után se az az első, hogy kimegyek cigizni.
N28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!