Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, szerintetek jó ötlet? Vasárnap elmennék a belvárosba és leszólítgatnék lányokat, akik közelről megnézik az arcomat és tetszenek nekem. Elkérném az elérhetőségüket. Egészen addig csinálnám, amíg egy lány meg nem adja az elérhetőségét. 27/F
Szóval szerintetek ennyire gáz, ha a mai világban egy férfi egy nőt megszólít az utcán, mert nagyon megtetszik neki?
Vagy csak azért ez a véleményetek, mert nőként naponta 100 matchetek van a Tinderen és nem tudjátok elképzelni azt, hogy ne neten ismerjétek meg a párotokat? :D:D:D
Utcákon, köztereken az emberek nagyrésze nem ismerkedni akar hanem csak végezni a dolgát. Engem amikor leszólítanak mindig azt gondolom, hogy nem százas az illető (úgy is néznek ki). Kivéve ha egy Brad Pitt külsejűről lenne szó, akkor nyitnék felé. :D
26/N
Igen, gáz leszólítani idegen nőket, én rühellem, ha velem teszik.
Nincs sehány matchem Tinderen, mivel nem is vagyok rajta.
És amúgy is LESZ.AROM hány gyökérnek kellenék, és hány menne le pincsibe a lyukamért cserébe.
Fogadni mernék, hogy te is párkapcsolati, érzelmi analfabéta vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!