Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálja/csinálják ezt? Az a srác aki minden bizonnyal tudatában van annak, hogy nekem ő nagyon bejön, miért nevet (het) ki ezért (a haverjaival), és miért néz feltűnően és rendületlenül távolabbról, miközben közelről le se sz. Ar?
Mi a franc ez?
A melóhelyen egy foglalt pasi, aki sztem rájött, hogy nekem nagyon bejön, mostanában feltűnően, rendületlenül néz távolabbról munka közben (közelről meg persze le se szar, hozzám se szól). Azt hogy nekem ő bejön semmi direkt módon nem fejezem ki (magamtól nem keresem a társaságát, nem bámulom feltúnően, nem nyomulok, tapadok rá, sőt...), inkább indirekt módon közvetítődik a vonzalmam felé: pl., hogy megpirulok időnként ha rám néz (nem mindig), finoman figyelem őt, zavarba jövök ha a közelemben megfordul. Jó, oké sztem elkapott már egy tőle zavarba jövős arcot tőlem, de na és... ?! Én "csak" mondhatni belül élem meg ezt a dolgot? Azt el tudom gondolni h nem értheti, hogy miért van ilyen nagy hatással rám (miközben ezt nem ő generálta), de most ezen mi szórakoznia, kinevetnivalója van a kollégáival? Nem gyerekes ez, így 25-ön felül...?
Mit gondoltok erről?
Akkor ahogy ahogy jól sejtem, ő nem azért bámul rendületlenül (mert én is bejövök neki), hanem hogy a reakcióimat lesse erre?
Ez sztem nagyon szánalmas...
#3-as
Igen, minden bizonnyal ez a szitu, én is erre tippeltem (sajnos). Jellemtelen egy alak, és én meg még minek képzeltem őt...
Foglalt. Mit csináljon? Élvezi, hogy tetszik neked. Egyebet nem is tehet.
Ne illegesd neki magad, oszt abbahagyja ő is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!