Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van barátom, de mindig megismerek valakit és jobban bejön?
Elmegyünk bulizni, vagy bárhova, ismerkedni, a haverokkal, barátommal. Végül mindig arra jutok, hogy megtetszett valaki... és 1-2 hétig rajta gondolkozom, milyen jó lenne megint egy társaságban lenni vele.
Miért van ez? Nektek volt ilyen?
Akkor nem szereted a barátodat.
21/L
Nem a legjobb a kapcsolatom..
Ha pl, meghallom a zenét, amit együtt énekeltünk, eszembe jut a srác, és még 2x meghallgatom azt a zenét.. ilyesmi
Én ezt a sztorit most úgy értettem, hogy mindig van egy barátod (aki mindig más) és hiába van az, de egy másik személy mindig megtetszik.
Tehát hogy állandóan váltogatod a barátaidat, de még azután is újra más kezd el tetszeni. Ez esetben tényleg csak ilyen ribis beállítottságú vagy, hogy nem bírsz megmaradni valaki mellett sokáig.
én 7 éve vagyok a barátommal. nekem is van, hogy megismerek valakit, beszélgetni kezdünk, és tetszik az újdonság varázsa. de mindig tudom is, hogy csak ez tetszik. eddig volt 2-3 ilyen. aztán persze az történt amire gondoltam, pár hét után már nem érdekeltek annyira, nem értek a barátom közelébe se. szóval én már csak így kezelem ezeket. érdekes megismerni újakat, de ennyi.
mondjuk ha te már arra gondolsz, hogy velük lennél, az lehet nem a legjobb jel. igazából neked kell rájönnöd, hogy miért tetszenek meg neked ennyire.
mindenesetre ha nem vagy már szerelmes, akkor szakíts.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!