Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Jelenthet ez valamit hosszútáv...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jelenthet ez valamit hosszútávra nézve vagy ez csak pillanatnyi dolog volt?

Figyelt kérdés

Szóval szex közben kaptam 1 pofont, hátulról pedig a fenekemet csapkodta.

Én nagyon meglepődtem, főleg a pofonnál.

Nem szóltam neki amikor hátulról csinálta, de pofonra nem számítottam. Nem kaptam nagyon nagyot, de azért felébredtem tőle.

Jelenhet ez szerintetek valamit vagy csak így szokta meg előző kapcsolataiban vagy az én hibám volt hogy nem tisztáztam amikor a fenekemet kezdte el paskolni?

Az nem esett rosszul, megszoktam már hogy ezt szeretik a férfiak, de ez új volt.

2020. aug. 12. 16:28
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Ami szex közben történik az nem a hétköznapok.

Ha nem tetszik mondjad.

Ma már minden nő a szürkébe képzeli magát, lehet, hogy ő tényleg ott van, lehet, hogy divatból csinálta.

Beszéljétek meg.

2020. aug. 12. 19:43
 12/13 anonim ***** válasza:
Kipróbálta, hátha erre izgulsz. Láttam már ilyet... Meg kell beszélni.
2020. aug. 12. 21:25
 13/13 anonim ***** válasza:
Én szeretem, ha a párom "elfenekel" szex közben, de ha adna egy pofont, tuti úgy megmogyoróznám, hogy eszébe nem jutna többet ilyesmi. Amúgy meg, ahogy a többiek is írták:kommunikáció.
2020. aug. 13. 15:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!