Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Martonllevi kérdése:

Kit zavar ez a dolog?

Figyelt kérdés

Ki az aki azt, hogy a fia/lánya idősebb emberrel (kb 20 év korkülönbség) járjon, találkozzon és párkapcsolatot alakítson rossz szemmel nézi?

Ha nem örülne neki akkor miért?

Miért zavarná ez a dolog?

2020. júl. 8. 17:25
 1/4 anonim ***** válasza:
75%

20 éve, amikor összejöttünk a férjemmel, kb mindenki morgott ránk (11 évvel idősebb nálam, 18 voltam). Én azt hallgattam, h kihasznál, ő azt, hogy csak a pénze kell, h el tudjak költözni... Most kb mi vagyunk az egyetlen pár az ismerősi körben, akik akkor is együtt voltak és most is boldogok együtt.

Szép lenne, ha ezek után bármi ehhez hasonló kapcsolatbak útjában állnánk.

2020. júl. 8. 17:32
 2/4 anonim ***** válasza:
57%

Én ellenezném, több okból is.

1. Nem természetes

2. Nagyok a társadalmi, értelmi, érzelmi különbségek

3. Valamit a nevelése soràn nagyon elronthattam, ha egyàltalàn ilyenre, esélyt adna a fiam/lànyom.

Biztosan mindent elkövetnék, hogy ràébresszem hatalmas hibàt követne el.

2020. júl. 8. 17:35
 3/4 anonim ***** válasza:
85%
Bár nincs gyerekem, de ha majd egyszer lesz, akkor ugyanúgy lecsekkolnám, mint a korabelieket, és ha rendben van, szeretik egymást, felőlem legyenek boldogak. A tiltás és társai egyébként sem a legjobb politika ilyen esetekben.
2020. júl. 8. 18:01
 4/4 anonim ***** válasza:
73%
Csak a hülyék akarnak beleszólni a gyerekük párválasztásába.
2020. júl. 8. 21:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!