Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan szolgáltatás férfiaknak, mint nőknek a sperma donor?
Szeretnék gyereket, de nem szeretnék nőt hozzá. A nőkkel csak a gond van. Kiszámíthatatlanok és önkényesek, de a legnagyobb baj, hogy a mai jogrendszer egyoldalúan őket támogatja.
Nem szeretném, ha a gyerekeimet egy esetleges válás után már csak 2 hetente 1szer láthatnám és azt sem szeretném, hogy kisemmizen egy nő.
Én csak gyerekeket szeretnék, akik velem élnek és felnevelhetem őket és a saját véreim.
3 A házasságok nagyrésze válással végződik úgy hogy a gyerek még éppen hogy csak iskolába ment. A bírósági gyakorlat az, hogy mindig a nő kapja a gyerekeket. Nekem esélyem nem lenne rá.
Ha kifogsz egy idióta nőt, akkor még a kötelező 2 hetente 1 alkalmadat se fogod megkapni, mert mindig pont akkor lesz véletlenül rosszul a gyerek, akkora esik valami más program stb, aztán pereld be ezért. A kutyát nem fogja érdekelni. Ezt végig néztem már. Ez a mai valóság.
Arról nem szólva, hogy konkrétan ki tud semmizni a nő. A közösen szerzet vagyon fele az övé, akkor is ha ő semmit nem rakott hozzá. A lakás használati jogát meg fogja kapni, mert nála a gyerek és gyereknek laknia kell valahol ugyebár. Majd valahogy hitelből kifizeti a tulajdonrészed, amiből próbálj meg venni egy másik ingatlant.
Tulajdonképpen 2 gyerek után ott maradsz és fizethetsz egy albérletet, fizethetsz nem kevés gyerek tartást és cserébe még a gyerekeidet sem láthatod. Ez nagyon is a realitás.
Béranya. Ukrajnában legális, vannak is közvetítő cégek, akik le is papírozzák a dolgot.
Sok sikert makktárs!
A béranyaságot írnám én is, de az eu-ban illegális, mert ez gyakorlatilag emberkereskedelem. Örökbefogadásnál, egyedülálló férfiként próbálkozva, a gyermekre várók rangsorában majd kb. a leszbikus párok után következel majd Te...
Persze lehet, hogy találsz egy olyan lányt, akivel jópénzért el lehet "játszani", hogy házasok vagytok... x idő után beadjátok a válópert, és közös megegyezéssel úgy állapodtok meg, hogy Nálad lesz a gyermek, és az anyától nem kérsz tartásdíjat. Ejj, de lehet, hogy ez csak egy brazil szappanopera forgatókönyve, mert közben megszeret téged, és már nem akar elválni... :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!