Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
24 éves nőként ideális 28-35 közötti férfiakkal ismerkedni?
Nekem még most is túlságosan idős lenne az említett korosztály, pedig 2 évvel idősebb vagyok nálad. :D
Ahogy írod, nem korfüggő.
Igen ezzel nincs gond.
Amúgy ezzel fordítva én is így vagyok, nem szeretnék olyan barátnőt aki még tanul. Olyat keresek aki ha nem is él külön egyedül de saját magát képes ellátni és fizetni a számláit ha kell.
Én a helyedben nem korcsoporthoz kötném, hanem ahhoz, hogy " aki már befejezte a tanulmányait, túl van a csajozós korszakán és nem jár el minden héten bulizni, lehetne hosszabb távra tervezni vele, akár családot is", mivel ez az elvárásod.
Lehet, hogy ezt hozza egy 22-23 éves srác, és lehet, hogy egy 30 éves meg nem, bármi lehetséges. Az embert nézd.
Nekem pl. 3 évvel fiatalabb nálam a barátom, és még mindig fiatalabb (26), mint az általad megadott minimum, de minden egyes pontodat kimaxolja: dolgozik, soha nem volt csajozós időszaka, mert nem olyan személyiség, valamint lehet vele komolyan tervezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!