Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem érzitek úgy, hogy itt gyakorin (és kifejezetten ebben a kategóriában) egy alternatív valóság létezik?
Például:
- itt 10/9 nő szerint nem számít a test csak a "belső" értékek.
- ez a kérdés https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__parka..
amiben tök normális, hogyha csettintesz akkor ugrik a pasid és fizeti is a vásárlást. XD
- hogy nem tudsz eléggé kis farok méretet beírni amire ne érkezne olyan válasz, hogy elég :D
- hogy itt normális 25 felett is szűznek lenni és semmi baj vele
és még lehetne sorolni, hogy milyen a valóságtól teljesen elrugaszkodott dolgokra helyesel a nagy többség itt.
"- itt 10/9 nő szerint nem számít a test csak a "belső" értékek."
Nem hinném, hogy 10-ből 9 nő ezt mondja, hanem azt, hogy nem csak akkor lehet nőd, ha kigyúrt címlapfiú vagy.
Én legalábbis ezt állítom, viszont soha az életben semmi esélye nem lenne olyan férfinak nálam, aki nem vonzó számomra külsőre.
Csak nem feltétlenül az a vonzó, amit hisztek.
"amiben tök normális, hogyha csettintesz akkor ugrik a pasid és fizeti is a vásárlást. XD"
Hazudsz, annyi volt a kérése, hogy kísérje el, kocsival menjenek, azt direkt kiemelte, hogy amit vásárol, azt nem fizetteti ki.
De egyébként komoly kapcsolatnál, együttélésnél egy helyről megy általában.
"- hogy nem tudsz eléggé kis farok méretet beírni amire ne érkezne olyan válasz, hogy elég :D"
Ne random férfiak akarják megmondani szerintem, hogy a nők mit hogyan éreznek a p.inájukban, már elnézést. Majd ők eldöntik, hogy nekik mi elég és mi nem. Amúgy sem vagyunk egyformák, valaki a nagy farkat szereti, valaki meg csak csiklóval tud elélvezni úgyis.
"- hogy itt normális 25 felett is szűznek lenni és semmi baj vele"
Kinek mi a "normális". Valakit zavar, valakit nem.
Engem zavarna, de nem lenne kizáró ok, tudná kompenzálni.
Ha viszont, még 30-35 körül is szűz, az red flag. 25-30 között van nálam a lélektani határ. Másnak meg lehet, hogy máshol.
Teljesen jogos a kérdésed, mert én is így látom: a sok anál-orál-pisi-kakiszex téma teljesen hihetetlen, hogy "mindenkinek" ez bejönne.
A lábfétis a másik érdekesség: rengeteg férfi van, akinek bejön(ne), nő egy sincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!