Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem érzitek úgy, hogy itt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem érzitek úgy, hogy itt gyakorin (és kifejezetten ebben a kategóriában) egy alternatív valóság létezik?

Figyelt kérdés

Például:

- itt 10/9 nő szerint nem számít a test csak a "belső" értékek.

- ez a kérdés https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__parka..

amiben tök normális, hogyha csettintesz akkor ugrik a pasid és fizeti is a vásárlást. XD

- hogy nem tudsz eléggé kis farok méretet beírni amire ne érkezne olyan válasz, hogy elég :D

- hogy itt normális 25 felett is szűznek lenni és semmi baj vele

és még lehetne sorolni, hogy milyen a valóságtól teljesen elrugaszkodott dolgokra helyesel a nagy többség itt.

2020. aug. 11. 15:04
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
Csak nem árulod el mi a bajod?:DD De most komolyan.
2020. aug. 11. 15:18
 12/25 anonim ***** válasza:
Észrevettem, de remélem ez csak pár megkeseredett emberke(hehehe rohadjanak meg) +pár troll(én?).
2020. aug. 11. 15:20
 13/25 A kérdező kommentje:
#11 Az a bajom, hogy mellé nyelem a kávémat a sok hülye választól amit olvasok és azt kérdezgetem magamtól, hogy még is mi a jó fenét keresek én itt? :D
2020. aug. 11. 15:21
 14/25 anonim ***** válasza:
13 :DD Most már elárulom: Ez volt a cél:DD
2020. aug. 11. 15:22
 15/25 A kérdező kommentje:
14 Kétlem, hogy egyedül válaszolgatsz itt.
2020. aug. 11. 15:24
 16/25 anonim ***** válasza:
100%

Az a baj, hogy a sértettséged miatt a másik oldalról érkező kérdéseket, feltételezéseket figyelmen kívül hagyod.

Pl. hogy minden nőnek a pénz kell. Az én valóságomban az nem dolgozik csak, aki otthon van a gyerekével.

(Azt csak megjegyzem, hogy a nem számít a külsőt eddig csak férfiaktól láttam leírva, hogy ezt mondják a nők, erre jön mindig 20 nő, hogy a külső is, belső is számít. Az már nem az ő hibájuk, hogy nem megy a szövegértés.)

2020. aug. 11. 15:28
 17/25 anonim ***** válasza:
100%
De, abszolút. Én különösen akkor, amikor közlik, hogy minden huszonéves nő előtt sorban állnak a pasik, nem is akármilyenek. 29 múltam, 6 és negyed éve vagyok egyedülálló, nem látom a sorokat, soha nem is láttam... 😏
2020. aug. 11. 15:35
 18/25 A kérdező kommentje:
16 Ki mondta hogy minden nőnek a pénz kell? Sehol nem írtam ilyet.
2020. aug. 11. 15:37
 19/25 A kérdező kommentje:
17 Teljesen igazad van. Minden nőnek meg van írva, hogy ne panaszkodjon már mert nekik sokkal szarabb és egy fiatal nőnek minden ujjára akad egy kérő. :D
2020. aug. 11. 15:38
 20/25 anonim ***** válasza:
100%
Nem te mondtad. Hanem érdekes, hogy a megfigyelésed erre nem terjed ki, hogy a nőkRŐL milyen hamis dolgokat állítanak.
2020. aug. 11. 15:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!