Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek az rossz előjel, hogy olykor tartok attól, hogy a férjem hogy fogja lereagálni, ha lesz babánk?
Még nem vagyok várandós, de tervben van.
Viszont! A férjem nincs úgy oda a gyermekekért. Nincs az benne, hogy nem szeretne, de nem különösebben rajong értük. Nálunk ő a kenyérkereső, én a háziasszony szerepet töltöm be. Ezt azért írom le, mert tudom, hogy a gyermekkel való ellátás, foglalkozás kb. 95%-a tuti rám várna, amivel nekem az előbb említettek miatt semmi bajom nem lenne. Viszont a férjem nem valami türelmes, és hát mondhatni elég egoista. Vagyis mindent neki először, megszokta, hogy mindig kirakom elé az ételt, amivel hazavárom. Na most ha gyermekünk lenne, nem biztos, hogy ezt mindig megkapná. Ennyi figyelmet biztosan nem legalábbis. És nem tudom, ez hogy esne neki. De arra is gondolok, hogy talán a saját gyermekével más az ember. Szóval, nem tudom, mit váltana ki belőle az apaság, emiatt néha félek és meginogok.
Ez természetes? Vagy rossz előjel?
Mit gondoltok?
Ő 35, én 30.
Már az ismerkedésünk elején szóba jött ez a gyerekkérdés, és akkor ő is mondta, hogy akar. Csak aztán nővérééknek lett s elmesélésekből tudja, hogy bizony a gyermekvállalás nem csak annyiból áll, hogy milyen édes a baba, milyen cukiul mosolyog amitől elolvadsz stb hanem vannak kemény éjszakázások stb.
És nyilván ezek megingatták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!