Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Apám egyik haverja rám mozdult, ahogy tudtam eljöttem tőle, de a későbbiekben mit tegyek?
A férfi 46 éves, én 21, gyerekkorom óta ismer. Apám ma délelőtt megkért, hogy vigyek el ennek a férfinak egy aksit, hogy megjavítsa. Mikor odaértem jött, hogy bevigye, nem is gondoltam semmire, ő tudja hova kell vinni, meg hát férfi vigye. Mentem utána, mert valami csomagot meg apámnak kellett elvinnem. Beszélgettünk és elkezdte a karomat fogdosni, meg olyanokat beszélt, hogy el tudna képzelni a kissegédjének. Mondtam hogy mennem kell, nem érek rá, aztán elmentem a kocsihoz.
Nem szóltam a szüleimnek, nem is hiszem, hogy akarok. Mondanám, hogy csak poénkodni próbált, de nem úgy éreztem. Legközelebb igyekszek nem kettesben lenni vele. Szerintetek mit tegyek? Azért is tőletek kérek tanácsot, mert még a barátaimnak nem akartam elmondani, mert ők is ismerik, ha el is mondom nekik nem nevezem a nevén.
Hogy fogdosta a karod?
Lehet csak kedvesen megakart simogatni te meg totálisan félreértetted.
Amit leírtál én ebbe nem érzek rosszat szerintem tényleg te értetted félre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!