Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, olyan veletek fordult már elő, hogy egy nőt eleinte nem találtatok vonzónak, viszont később, ahogy megismertétek, beleszerettetek?
Gondolom, erre olyan helyeken nyílik lehetőség, ahol kötelezően, külső körülményekből adódóan vannak egy légtérben a felek (pl. egy osztályba járnak, szaktársak vagy kollégák), tehát nem az interneten vagy az utcákon bukkannak egymásra.
Nem vonzó alatt most azt értem, hogy abszolút nem mozgatott meg bennetek semmit a külseje úgy önmagában, esetleg kicsivel átlag alattinak is találtátok, mindenesetre nem volt igénytelen, ápolatlan vagy ilyesmi.
Nem zavar, ha nőként szóltok hozzá a témához, csak a szavazásba ne nyúljatok bele, légyszi.
Reggel sokszor elfordult, estére már nem mert addigra ápolatlan már mindenki. :DD Haja is milyen, se tusfürdő illat se semmi, brrrr. :DDD
Fel nem foghatom hogy valaki azt nézi hány napja mosott hajat a csaj és ha tegnap akkor jöhet, mert ápolt, aztán 3 nap múlva mégse, aztán megmossa mégis tetszik stb stb. Annyira hülyén hangzik ez hogy ápolt, mintha diliházban ápolt lenne. Ha valaki tetszik akkor nem fog eltántorítani ha holnap esedékes a hajmosása, vagy megfázott és nem ült szépségszalonban 2 hete, vagy ha sáros lett a ruhája a biciklin (esetleg kiszakadt úristen).
Az se fog eltántorítani, ha rendszerint kéthetente iktat be egy fürdést például?
De az igen, de olyant én még nem láttam, te igen? Manapság mindenki fürdik rendszeresen, akit ismerek, max a szülők/idősebb generáció szokták meg néhol a heti 1 fürdést.
De ha lázas és nem fürdik 1 hétig emiatt, akkor sem kibírhatatlan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!