Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek milyen ez a férfi a videóban? Számomra ő a tökéletes àlompasi. De a hozzá hasonlóknak sajnos nem kellek.
#11 [link]
A csávó a videoban egészen konkrétan Bartos kategória, így nem igazán értem hogy miért kardoskodsz mellette olyan szinten, hogy le is hülyézel másokat, (talán te is így nézel ki? 👀) de ok, tiszteletben tartom a véleményed :))
Nekem semleges. Bele tudnék szeretni úgy amúgy.
De annak a pitsának a stílusa borzalmasan idegesítő.
Nna, nekem meg ő az álompasi, úgyhogy asszem, én nyertem a kinek szrabb versenyt, mert ez a pasi meg még csak nem is létezik... (Legalábbis ebben a formában nem.)
Nekem meg ez a típus az álompasi. Ed Sheerant is komálom külsőre.
15-ös az interjút adó színész csak az elejét néztem tényleg jó pasi. Nem néztem azt a sorozatot mi a színész neve? Nem ismerem.
A kérdező akit mutatott egy ötvös svéd aki az élettársával természetközeli életbe kezdtek, látszik rajtuk hogy volt mikor nélkülöztek. Szerintem se olyan ideális a srác van tőle szebb svéd is.
Én amúgy nem szoktam ilyeneken gondolkozni. Megállapítom hogy jó pasi vagy sem de szerelemhez azért a jó pasi megállapításon kívül több minden kell. Igen első körben hogy felfigyeljen rá hogy jó pasi de kell érzelmi kémia is. és belülről is jó pasinak kell lennie hozzá anélkül csak jó pasi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!