Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket nem tölt el rossz érzéssel a gondolat, hogy ha meghalnátok a párotok találna valaki mást, újraházasodna?
A párommal mindketten imádjuk egymást, és nem tudnék mást elképzelni a helyére, viszont "csak" huszonévesek vagyunk.
Ha holnap meghalnék, nem akarnám, hogy még hatvan évig engem sirasson. Azt szeretném, ha boldog lenne és olyan párt találna, akivel legalább olyan jó párost alkotna, mint velem.
Egyébként az új szerelem nem feltétlen jelenti a régi elfelejtését, viszont nem temetkezhetünk emlékekbe.
Ha az asszony meghalna, temetés után pár héttel már csajoznék.
Épp eleget bosszantottuk egymást, hiába volt szeretet is.
Őt jobban megviselné a dolog, ha én mennék el, de nem zavarna, ha hamar bepasizna, legalább nem halgatnám a siránkozását :)
Én attól a gondolattól érezném magam rosszul, hogy esetleg nem tudna mással összejönni és egyedül maradna.
Viszont nem agyalok ilyesmin.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!