Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Titeket nem tölt el rossz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titeket nem tölt el rossz érzéssel a gondolat, hogy ha meghalnátok a párotok találna valaki mást, újraházasodna?

Figyelt kérdés
én személy szerint nem lennék rá képes, hogy valaki mást szeressek, valaki máshoz nyúljak anélkül hogy a halott pàromra gondolnék... nem tudnék igazán szeretni senkit ilyen tragédia után, azért meg nem lennék együtt valakivel, csak, hogy ne legyek egyedül.. olyan rossz erre gondolni, hogy a párom mást szeretne, mást csókolna a halálom után, én meg feledésbe merülnék.. ti mit gondoltok erről, talán önző vagyok.

2020. aug. 2. 17:23
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Mondanám, hogy inkább örülnék, hogy nem süllyed miattam örök mélabúba, de aki halott, az nem örül(meg nem is szomorkodik.)
2020. aug. 2. 18:16
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

A párommal mindketten imádjuk egymást, és nem tudnék mást elképzelni a helyére, viszont "csak" huszonévesek vagyunk.

Ha holnap meghalnék, nem akarnám, hogy még hatvan évig engem sirasson. Azt szeretném, ha boldog lenne és olyan párt találna, akivel legalább olyan jó párost alkotna, mint velem.

Egyébként az új szerelem nem feltétlen jelenti a régi elfelejtését, viszont nem temetkezhetünk emlékekbe.

2020. aug. 2. 18:18
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen baromságon agyalni...ha meghalsz halott leszel nem fogsz gondolkodni többet ilyenen, hogy mi lesz stb. Addig gondolkodhatsz rajta, de felesleges az is.
2020. aug. 2. 18:26
 14/19 anonim ***** válasza:
Mivel tudom, mennyire szeret, es azt nem elvenne egy masik, de fontos lenne, persze, szeretnem. Meghalni rohadtul nem akarok, de nyomasztana, hogy csak gyaszol. Ha elek, feltekenykedem. De a halalom utan nem akarok onzo lenni.
2020. aug. 2. 18:55
 15/19 anonim ***** válasza:
Amennyiben idő előtt mennék el, úgy nagyon örülnék ha találna mást. De igazából akármit is csinál, már nem fog zavarni a dolog. :)
2020. aug. 2. 19:16
 16/19 peca1000 ***** válasza:
4%

Ha az asszony meghalna, temetés után pár héttel már csajoznék.

Épp eleget bosszantottuk egymást, hiába volt szeretet is.

Őt jobban megviselné a dolog, ha én mennék el, de nem zavarna, ha hamar bepasizna, legalább nem halgatnám a siránkozását :)

2020. aug. 2. 20:03
 17/19 anonim ***** válasza:

Én attól a gondolattól érezném magam rosszul, hogy esetleg nem tudna mással összejönni és egyedül maradna.

Viszont nem agyalok ilyesmin.

2020. aug. 2. 22:12
 18/19 anonim ***** válasza:
Én elváltam, de mégis azt szeretném, ha a volt férjem végre összejönne egy nővel és egy kicsit boldog lenne. Ha meghalnék meg úgysem tudnék semmiről.
2020. aug. 3. 12:10
 19/19 kovacs magdolna2 válasza:
Majd gyere vissza szellemkent és lesd meg aztán cirkuszolj
2023. dec. 18. 05:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!