Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha mélyen magába néz, miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha mélyen magába néz, miért abszurd gondolat a legtöbb férfi, de sok nő számára is, hogy tényleg csak 1 emberrel szexeljen élete végéig?

Figyelt kérdés

Olyanoknak is, akik kapcsolatban vannak, vagy azt állítják azt szeretnének. Mi ebben a gondolatban olyan hihetetlen, elfogadhatatlan, érthetetlen nekik?

Most komolyan kérdezem, kötözködés nélkül. Próbáljátok megfogalmazni az ezzel kapcsolatos gondolataitokat, hogy miért nem tudjátok ezt elképzelni.

2020. ápr. 28. 14:45
 1/9 anonim ***** válasza:
76%

Egy ideális világban, ideális partnerrel, ha én magam is ideális volnék, el tudnám képzelni.

De se a világ, sem mi emberek nem vagyunk ideálisak. Változunk, hülyeségeket csinálunk, összeveszünk, súrlódások vannak köztünk stb. Egy kapcsolat kihűlhet, megromolhat, akkor meg borzasztó lenne egyetlen, elidegenedett társ egész életre.

2020. ápr. 28. 14:47
 2/9 anonim ***** válasza:
85%
Szerintem egy átlagos embernek egyszerűen át kell esnie pár dolgon az életben ahhoz, hogy jól tudjon kezelni egy tartós kapcsolatot
2020. ápr. 28. 14:52
 3/9 anonim ***** válasza:
89%

Számomra azért, mert ez is egy fejlődési folyamat, amiben az embernek meg kell találnia a saját "hangját". Ez nem azt jelenti, hogy gyűjts numerákat, feküdj le 30+ emberrel vagy dugj félre, hanem azt, hogy nagyon ritka az, amikor nulla tapasztalattal találsz olyan embert, aki mellett kiteljesedhetsz, anélkül, hogy tudnád, mit szeretsz és hogyan szereted igazán. Inkább úgy mondanám, hogy az elképzelhetetlen számomra, hogy valaki 16-18 éves korában le tudja tenni a voksát egy ember mellett egy egész életre. Ilyen szinte nincs, csak akkor ha nagyon egy irányba változtok és nagyon szerencsésen választottál egy nagyon hasonlót.

A legtöbb kamasz korától együtt élő páron nem ezt a szerencsét látom, hanem egyfajta beletörődést, belesavanyodást, mert anno bejött neki, most meg fél, hogy többet sosem fog, akkor is, ha közben a langyos fosban ül.

Persze, én is életre akartam tervezni 18 évesen az első szerelmemmel, mert annak nincs értelme, ha egy kapcsolat lejárati idős... De utólag örülök, hogy nem így alakult, azóta nagyon más világ lettünk és én ezt pozitívnak élem meg a magam oldaláról. Ahogy a szexuális élményeimet is inkább úgy fogom fel, hogy igen, nekem kellett az, hogy most meg tudjam mondani, mi kell az ágyban és mi a legjobb és egyáltalán, hogy a páromnak is meg tudjam adni. Mert az, hogy egy ember úgymond szexuálisan magához nevel, az szerintem üresebb. Nem tudom, mi lett volna, de számomra ez az elképzelés nem vonzó.

Meg ott van az is, hogy kipróbálhattam kapcsolatok szempontjából, hogy milyet nem akarok és szerintem ez sokat segít jelenleg is. Így valahogy teljesebbnek érzem, hogy a párom mellett döntöttem. Megalapozottabbnak.

2020. ápr. 28. 15:03
 4/9 anonim ***** válasza:
68%

En mielott meghalok, tobb emberrel akarok szexelni, csak szexelni. Meg akarok tapasztalni dolgokat. Leszarom, hogy onzes. Oszton. Nem fogom legyozni. Nem akarok erenyes lenni. No vagyok.

Ha angolul ert valaki, Mariann Faithful Pleasure song egy az egyben leirja. Egy idosodo no a tarsat nem szeretne elhagyni, de mennie kell az utjaira.

2020. ápr. 28. 15:55
 5/9 anonim ***** válasza:
93%
A fèrfiak szempontjából lehet, hogy az utódnemzès az oka. Ugye (ha a szexnek csak a szaporodási hasznát nèzzük) egy fèrfinek az az előnyös, ha minèl több nővel lefekszik, minèl több utódot csinál. Annál nagyobb az esélye, hogy a genetikai állománya sokáig fennmarad. Ugye ma már nem csak a gyerekcsinálás miatt szexelünk, sőt, főleg inkább az örömszerzès miatt. De ugye minèl erősebb, ügyesebb egy fèrfi, annál több nőt kaphat meg, így egyeseknèl talán a dominancia jele, hogy sok nővel volt együtt. Azèrt társadalmunkból elèggè kikopott ez a "minden nővel szexelni kell" mentalitás, de lehet, hogy egyesekben legmèlyen megmaradtak az ősi ösztönök. A nők nem tudom mièrt csinálják ilyen szempontból, mert nekik mindig is a monogám kapcsolatok voltak előnyösebbek. (Szemèly szerint minèl kevesebb emberrel szándèkzok szexelni, igazából csak azzal, akivel úgy gondolom, hogy hosszú távra tervezhetnek 19/L)
2020. ápr. 28. 16:45
 6/9 anonim ***** válasza:
18%
Ha minden nap rántott húst kellene enned 20-30 éven át, azt nem unnád meg?
2020. ápr. 28. 17:29
 7/9 anonim ***** válasza:
39%
Tudod mi? Nem, mert szeretem a rántott húst!
2020. ápr. 28. 17:56
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Én sem értem. Nekem a férjem volt az első, és nem érzem azt, hogy de kár hogy más előtte nem volt(mert azóta nyilván nem is vágyok másra). Szerencsésnek érzem magam, nagyon!

30/N

2020. ápr. 28. 21:03
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

#6 ez inkább egy étrend, mint egy étel.

Nem, nem unnám meg, ha életem végéig húst és zöldségeket kellene ennem meg cukormentes édességeket. Számomra fontosabb az alakom és az életem többi oldalán az egészség és a jó közérzet. Mikor eszek, figyelek az ízekre, de figyelek a jövőre is.

Inkább azt unnám meg, hogy minden szart összezabálok és a nap többi részében szarul érzem magam. ;)

2020. ápr. 28. 21:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!