Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért fáj ennyire hogy kilépett az életemből?
Figyelt kérdés
Az enyém lelépett és most full depis vagyok, nem hittem volna, hogy ennyire megvisel a hiánya.2020. aug. 1. 20:17
1/11 A kérdező kommentje:
Mármint a szexpajtim.
2020. aug. 1. 20:18
2/11 anonim válasza:
Ha ennyire megvisel akkor beszéljétek meg mi volt a baj, hátha menthető a helyzet.
3/11 anonim válasza:
Vagy most jöttél rá, hogy mekkora balfék voltál és mennyire meg lettél vezetve mások által? Jobb későn mint soha.
5/11 A kérdező kommentje:
Én
2020. aug. 1. 21:53
8/11 anonim válasza:
Ha te szúrtad el, akkor te is hozd helyre. Keresd fel.
9/11 A kérdező kommentje:
Letiltott mindenhonnan.
2020. aug. 1. 23:12
10/11 anonim válasza:
9 Akkor felejtsd el. Különben kimeríted a zaklatást, ugye jól mondom?:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!