Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőknek bejönnek a nyugodt pasik? Úgy értem, az olyanok, akik tényleg nagyon lazák, nem borulnak ki, szinte már-már pszichopatának tűnnek?
Figyelt kérdés
2020. aug. 1. 19:17
1/14 anonim válasza:
Tapasztalatból mondom, hogy nem.
Besértődnek, és jönnek a "Téged nem is érdekellek, és Xarszh rá..."
2/14 anonim válasza:
A nyugodtak igen, a pszichopaták nem.
3/14 anonim válasza:
2-esnél a pont, a nyugodt és a pszichopata nem ugyanaz.
Nyugodt olyan értelemben bejön, hogy türelmes, nem agresszív.
4/14 anonim válasza:
Jó, ha úgy vagy laza, mint a füves hippik, akkor kedvelni fognak. Ha úgy, hogy "igazából nem érdekel, mert a világon semminek nincs értelme, így ezzel sem kívánok foglalkozni" - akkor nem.
5/14 anonim válasza:
Csak a nyugodt pasikat szeretem. Isten óvjon az idegbajosaktól.
6/14 anonim válasza:
Nem. Simán rád fogják, hogy "téged nem hoz lázba semmi".. gyártanak egy problémát.
7/14 anonim válasza:
nem. Pszichopatát nem bírnék elviselni magam mellett. Pillanatok alatt botrány lenne szerintem.
8/14 anonim válasza:
A végletek soha semmiben nem jók. Az arany középútra szavazok.
9/14 anonim válasza:
#2 vagyok, én is hozzátenném, hogy "nyugodt" alatt nem a fél marék xanaxra ivós, csorgó nyálú, nagyokat pislogó öntudatlanra gondoltam, hanem olyanra, aki nem kezd el őrjöngve üvöltözni, a falat ütni és agyvérzést kapni, ha véletlenül fellöki a poharát és kiömlik a víz az asztalra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!