Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyire gyakori, hogy valaki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire gyakori, hogy valaki házasságban szerelmes lesz?

Figyelt kérdés

Szörnyen érzem magam. Közel 20 éves házasság. Évekkel ezelőtt beleszerettem valakibe. (nem történt semmi) Már épp szinte teljesen túl voltam rajta, mikor itt elkezdtem beszélgetni valakivel, akivel igaz kicsit más témában, de hasonló helyzetben vagyunk. Nagyon sok ideig beszélgettünk, majd megszakadt a kapcsolat. Pechemre, idővel kiderült, hasonló a másik férfihoz. Nem szerettem bele, de nagyon megfogott. Tehát szinte cseberből-vederbe...

Pedig korábban szinte észre sem vettem férjemen kívül más férfiak létezését.

Kérlek, ne a házasságomat elemezzük most ki, hogy mennyire jó vagy sem. Az érdekel mindössze, mennyire gyakori, hogy házasságban valaki ilyen szinten észreveszi harmadik fél létezését. Vagy gyakoribb mint gondoltam, csak én nem tudtam elképzelni?

2020. júl. 31. 14:40
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
0%
10 Az exed nem is a férjed akivel jelenleg élsz:D Ilyenkor mindig hálát adok, hogy csak net van, mert ha valakit a két kezembe kapnék szerintem-de inkább nem gondolok a fantáziámra..mert nem hiszem hogy maradna 2 db hajszál a fején.
2020. júl. 31. 16:02
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Tisztában vagyok az ex szó jelentesevel !!!

De mint írtqm nincs exem !

Nem volt, nem is lesz !

Te képzelegtél, hogy biztosan az exemmel beszeltem írtam !

En erre valaszoltam nem volt ex az eletemben !!!!

2020. júl. 31. 16:08
 13/15 anonim ***** válasza:
62%
Ugyan így vagyok én is 8-as. Csak nekem nem tudja a férjem. Netes beszélgetés, azonos gondolkodás, életesemények, és egyszerűen beleszerettem. Hosszú házassággal a hátam mögött, valahol az ember egy kis figyelmet kap, kis flörtöt, kedves szavakat, és megtörténik. Nem hiszem, hogy ezért el kell ítélni az embert. Szerintem az a férfi aki belemegy egy ilyen netes beszélgetésbe, ugyan úgy vágyik arra hogy férfinek érezze magát, mint én, hogy újra nőnek, ne csak feleségnek.
2020. júl. 31. 17:09
 14/15 anonim ***** válasza:
Előfordult velem is,de már csak akkor,mikor nagyon végét járta a házasságom,de nem léptünk félre.
2020. júl. 31. 17:18
 15/15 anonim ***** válasza:
13.as vagyok . Én sem. Soha, nem is fogok. Szeretem, tisztelem a párom, annyira hogy ne tegyem meg. Pedig volna okom rá okom. De megelégszem ennyi kis saját boldogsággal, amit nyújt egy ilyen netes kapcsolat.
2020. júl. 31. 17:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!