Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire gyakori, hogy valaki házasságban szerelmes lesz?
Szörnyen érzem magam. Közel 20 éves házasság. Évekkel ezelőtt beleszerettem valakibe. (nem történt semmi) Már épp szinte teljesen túl voltam rajta, mikor itt elkezdtem beszélgetni valakivel, akivel igaz kicsit más témában, de hasonló helyzetben vagyunk. Nagyon sok ideig beszélgettünk, majd megszakadt a kapcsolat. Pechemre, idővel kiderült, hasonló a másik férfihoz. Nem szerettem bele, de nagyon megfogott. Tehát szinte cseberből-vederbe...
Pedig korábban szinte észre sem vettem férjemen kívül más férfiak létezését.
Kérlek, ne a házasságomat elemezzük most ki, hogy mennyire jó vagy sem. Az érdekel mindössze, mennyire gyakori, hogy házasságban valaki ilyen szinten észreveszi harmadik fél létezését. Vagy gyakoribb mint gondoltam, csak én nem tudtam elképzelni?
Tisztában vagyok az ex szó jelentesevel !!!
De mint írtqm nincs exem !
Nem volt, nem is lesz !
Te képzelegtél, hogy biztosan az exemmel beszeltem írtam !
En erre valaszoltam nem volt ex az eletemben !!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!