Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Írjak neki üzenetet vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Írjak neki üzenetet vagy inkább hagyjam a fenébe az egészet?

Figyelt kérdés
Sziasztok! 2014-ben megismerkedtem egy nagyon jó emberrel, nagyon kedves volt, a tenyerén hordozott, viszont én hülye nem értékeltem :( nem voltunk sokáig együtt, kb 1 hónapot de utána megmaradt a barátság. Aztán mindketten megismertünk valakit és azóta is együtt vagyunk, ő is és én is. És azóta nem beszéltünk. Szombaton volt az esküvője ennek a férfinak, és írtam neki üzenetet, de csak annyit hogy gratulálok, és feljöttek bennem az emlékek. Amúgy nekem is van férjem, de nem becsül meg ezért is nagyon bánom hogy megszakítottam a kapcsolatot azzal a jó emberrel. Nagyon nagyon szeretett engem, én viszont annyira nem ezért is hagytam el, de nagyon bánom. Tudom hogy már mindegy de gondoltam írok neki egy bocsánat kérő levelet mert nagyon nem szépen bántam vele, nő létemre. Igen, tudom hülye voltam hogy egy ilyen embert elhagytam. Az lenne a kérdésem hogy írjak neki üzenetet? Vagy inkább hagyjam a fenébe, hiszen ez a hajó már elúszott. Az üzenet csak egy bocsánatkérő levél lenne.
2020. júl. 30. 11:10
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
48%

Könyörgök, ki beszél arról, hogy az ő házasságára bármiféle hatással lenne egy "bocsánat kérő levél". Hogy írhattok olyanokat, hogy "megfúrnád a házasságát", "lekésted ezt a vonatot", "bojgatod meg az ő jó kapcsolatát???" és "az övé is -szar- legyen". Ilyeneket írni érzéketlenség. Mégis ki gondolja komolyan, hogy bármi hatása lehetne egy rövid bocsánatkérő levélnek? Ti őszintén azt hiszitek, hogy 6 év után ez forgatna fel egy új házasságot?!

A kérdező lelkiismeretén viszont igenis segítene. Vagy most ti meg akarjátok büntetni azért, mert 6 éve visszautasított valakit? Az akkor nem kért abból a férfiból, a mostani helyzetéből kitekintve pedig már jó lehetőségnek tartja. Azért a mostani férjével is voltak szebb időszakok, ezért lett a férje.

2020. júl. 31. 12:00
 12/14 anonim ***** válasza:
Mert nem lehet tudni, ha véletlen a feleség meglátja a levelet,hogyan hat rá, mit vált ki belőle. Nem lehet tudni a feleség mennyire megértő, vagy mennyire féltékeny tipus. Ha a feleség olyan, akkor sokkal nagyobb problémát okozhat a levéllel mint amekkora a mostani lelkifurdalása.
2020. júl. 31. 12:30
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
11-es! Miért írjuk ezt?? Mert a szövegértelmezés vagy. Olvasd csak el mégegyszer amit írt "Nem írok neki. Jó lett volna ha újra együtt lennénk de akkor mindegy. Tudom, nem kell mondanotok hogy az én hibám." Kiemelném ezt "Jó lett volna HA ÚJRA EGYÜTT LENNÉNK" Ezt ugye te is tudod értelmezni?!
2020. aug. 3. 04:25
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Előző vagyok még.Ez nem csupán egy bocsánat kérő levél lenne,hanem egy ráakaszkodás,bepróbálkozás,hátha alapon. Ismerem az ilyet.... Amikor rájön,hogy rossz amiben van,látja,hogy mégis jobb lenne az ex és elkezd tapadni,írogat,telszámot kér,hívogat,erőlködik,majd elkezdi kavarni a dolgokat amíg el nem éri amit akar. Így már megvan ugye?
2020. aug. 3. 04:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!