Egy számról hívtak, de nem tudom hogy egy ismerős hívott-e, vagy más. Írja üzenetet a számra, vagy inkább hagyjam?
Egyszer hívott a szám.Azért gondoltam,hogy egy ismerős,mert már írtam neki (az ismerősömnek) több üzenetet,és azokra nem válaszolt és talán megváltozott a telefonszáma.Legalábbis ez jutott eszembe.
Külföldi hívószám volt a szám előtt.Igaz,hogy Mo.-n lakik az ismerősöm,de máskor volt már (nem is egyszer) hogy elment az adott országba,ezért gondoltam,hogy talán ő vlt külföldről.Már kb. egy hónapja beszéltem vele,és utána nem láttuk egymást,lehet hogy ezért nem tudta (tudta volna) megmondani hogy új száma lett (lenne).De nem tudom,hogy érdemes-e írni,mert lehet mégsem ő..Viszont külföldről meg más nem írhatott.Megfordult a fejemben,hogy csak csalás,de akkor szerintem sokszor hívott volna,több napig legalább (máskor volt ilyen).Ez meg csak 1x hívott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!