Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért találnak ki olyan abszurd vetélytársakat maguknak
a kövérek hogy az adott csoporttal kapcsolatban inkább
őket válasszák a két szar közül?
Figyelt kérdés
Volt korábban itt egy kérdés, ahol egy görbehátú, vékony nő és egy szép tartású kövér nő között lehetett választani. Nyilván ilyen felállásban inkább azt mondja az ember, hogy legyen kövér, lefogyni könnyebb. De egy normális, nem amorfra dagadt, hurkás emberrel szemben akkor sincs esélyük. És ugyanilyen kérdés volt férfival is, aki egyik lehetőségnek a dagadt testét, másiknak meg valami alkoholista munkanélkülit ajánlott fel. Mire jók ezek a kérdések? Nem veszik észre, hogy attól még a nagy átlaghoz képest szarok maradnak és nem olyan nehéz ám lefogyni, hogy az ember ilyeneken alkudozzon?
2020. júl. 30. 10:25
1/10 anonim válasza:
Miért, az jobb, mint az a csaj aki azt kérdezte pár napja, hogy kit választanál, a rossz személyiségű, besavanyodott vékony lányt (ő volt az) vagy az életvidám, duci barátnőjét. Vagy az a vékoy lány aki szerint nem normális, hogy a barátja egy nála rosszabba adottságokkal rendelkező (érts 20 kilóval több) lányra azt mondta, hogy csinos. Pedig ő csak annyit mondott, hogy ilyen testtel nem kéne strandra járnia a lánynak. Hát ilyen rosszindulatú vékony emberei is vannak itt, az oldalon.
2020. júl. 30. 10:30
2/10 anonim válasza:
A kérdező leírta hogy ő mindkettő, és arra kíváncsi, hogy melyiken javítson inkább. Ami persze hülyeség, hiszen nyilván mindkettőn, de ez téged nem mentesít az alól hogy nem olvastad el rendesen a kérdéshez kapcsolódó anyagokat.
2020. júl. 30. 10:31
3/10 A kérdező kommentje:
2: elolvastam, de ez akkor is hülyeség. Ha a tartásával van baj, akkor hurrá, nem kell lefogyni? :D Röhej
2020. júl. 30. 10:33
4/10 anonim válasza:
#1 ezt kikérem magamnak :) Én vagyok az a kérdező akire utalsz, és azért nem vagyok besavanyodott. Tény, hogy magam sem vagyok megelégedve a személyiségemmel, de nem mondanám, hogy besavanyodott vagyok. De azért kösz.
2020. júl. 30. 10:35
5/10 anonim válasza:
Hát amiket leírtál....
2020. júl. 30. 10:36
6/10 anonim válasza:
Hát így visszaolvasva magam, talán igazad is van...
2020. júl. 30. 10:38
7/10 anonim válasza:
Azért rohadt érdekes, hogy világviszonylatban is sok nálunk a kövér, elhízott ember és közöttük a fiatalok is, nem is kell messze menni, csak szétnézni az utcán. Mégis mindenki sovány, sportos, fitt partnerrel akarna járni. Ennyi tökéletes alakú lény a világon sincs, mint amekkora az igény rá.
2020. júl. 30. 10:40
8/10 anonim válasza:
A soványság a nőknél erény, a férfiaknál hátrány. Férfiból hamarabb választják a macist mint a soványt. A sportosság mindkét nemnél esztétikus látvány, viszont a sportos életmódot egy tohonya partner nem igazán tudja tolerálni. Ebbe nem szoktak akkor belegondolni. Én heti 3-4x edzem, de magam sem lennék egy testépítő párja, mert sem az étkezésben, sem az edzések mennyiségében nem lennénk azonos véleményen.
2020. júl. 30. 10:45
9/10 A kérdező kommentje:
7: a vonzalom nem azon múlik, hogy mire van lehetőség. Én sem jönnék össze túlsúlyossal, mert egyszerűen nem tetszik. Annyit tudok tenni ennek érdekében, hogy magam is olyanná válok, amilyet szeretnék magam mellé. Sportolok, normálisan nézek ki, aztán bízom benne, hogy lesz, aki megfelel az elvárásaimnak és tetszem neki. De nem kell mindenáron kapcsolatban lenni meg valakire fanyalodni.
2020. júl. 30. 10:49
10/10 anonim válasza:
#6: mindenkinek van rossz napja, amikor nem tud optimistán nyilatkozni magáról. Nem láttam a kérdést, de mindegy is. Ha most már másképp látod, az tök jó, hajrá!
A duci lány pedig inkább tanácsot várt, hogy egyáltalán mibe fogjon bele, mivel kezdje. Nyilván párhuzamosan a legjobb, plusz a hozzáállás sem jó, hogy kapcsolat miatt akar ezen változtatni. Önmagáért kellene mindenkinek. De ahogy korábban írtam, mindenkinek vannak rossz időszakai, meg olyan pontok, amik változást idézhetnének elő pozitív irányba. Az ilyen kérdések lehetnek erre vonatkozó segélykiáltások (bár ez talán kicsit erős szó rájuk).
Amúgy sokan kreálnak maguknak ellenségeket, ha sikertelen, vagy unja magát, és az önfejlesztésig nem jut el. Igazából nem is feltétlenül kell ennek rossznak lennie, a versengés, egészséges szinten előre viszi az embert. Még akkor is, ha fantom ellenséggel hadakozik 🤷♀️ Csak ne forduljon át egészségtelen szintre.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!