Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kedves érettebb férfiak!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kedves érettebb férfiak! Milyen tulajdonságú nőket tekintitek valódi, hiteles nőknek? Milyen nő az, akit sosem szeretnétek elhagyni; aki mellett szívesen elköteleződnétek – akár egy életre?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Nagyon szeretnék értelmes, segítő szándékú válaszokat kapni érettebb korú férfiaktól, mert tanulni szeretnék belőlük. Milyen tulajdonságai vannak a nőnek, akivel szívesen elköteleződnétek, akivel le szeretnétek élni az életeteket és családot alapítani?

Ha van kedvetek írni, arra is kíváncsi vagyok, mi az a tulajdonság/viselkedés, vagy bármi, ami hosszú távon szakításhoz vezet nálatok, mert nem akartok az adott hölggyel lenni.

Nagyon köszönöm előre is! Igyekszem okulni.

#hitelesnő
2020. júl. 29. 23:23
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..

Ennél a kérdésemnél leírtam részletesen. Nem sok ilyen nőt ismerek, de mindegyikük már régen foglalt.

2020. aug. 17. 23:36
 22/22 anonim ***** válasza:
50%

30f vagyok és szingli.

Nos ha az ideális nőt kellene definiálnom akit soha a büdös életben nem hagynék el és egy valóságos istennő lenne számomra az:

külső:

-hosszú hajú

-gyönyörú az arca

-vékonyabb a testalkata

-nőies alak

-nincs se tetkó se piercing se semmi

-ne igyon ne dohányozzon ne drogozzon

-kedves kisugárzás pl ilesmi: [link]

belső:

-legyen iszonyat vicces és jókedvű (ez a legfontosabb!!!)

-tanultabb pl orvos vagy hasonló lényeg hogy lehessen vele elvontabb dolgokról is beszégetni.

-bízzon bennem és ne úgy tartson maga mellett hogy korlátozza a szabadságomat. Ha egy nő érdekel akkor magamtól is mellette maradok.

-akarjon egyszer talán saját családot és a 3 gyerek gondolatától ne írtózzon

-ne legyen prűd és legyen szexuálisan nyitott akár kissé perverz is

-dolgozzon ő is mint én

-párkapcsolatban mindent együtt csináljunk vagy mindenki azt amiben jó. Ha ő pl jobb a főzésben mint én és én jobb vagyok a pelenkázásban mint ő akkor legyen így stb.

-ne irányítgasson

-ne legyen agresszív egy kicsit sem

-ne hisztizzen fölöslegesen

most úgy kb hirtelen ennyi jutott eszembe

A valóságban viszont ezeknek a fele is elég lenne de még a fele ilyen nővel sem tudtam még összejönni. Viszont nem is várom el ezt a másik féltől! Ez csak egy vágyálom...

======================================

Még mielőtt lepontoznátok!!!!

Én is hasonlóan sokat hozzá tudok tenni egy párkapcsolathoz. És listából szinte mind igaz rám is.

2020. aug. 18. 15:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!