Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak,ti sírtatok már nő miatt?
Figyelt kérdés
2020. júl. 29. 20:11
1/18 anonim válasza:
No a "nagyarcú" "barátomra" kíváncsi leszek mit ír-de a nem írás is elég beszédes:D
4/18 anonim válasza:
Végre megtanultál igazat is beszélni, igaz csak egyetlen szó erejéig sikerült. De már ez is haladás.
5/18 anonim válasza:
Persze, mikor anyám meghalt. Miért?
6/18 anonim válasza:
Igen, nem is egy miatt. Minden szakítás után ez volt. Félek attól a naptól, amikor már nem így fogom megélni az elválást.
7/18 anonim válasza:
Igen, sírtam. Főleg akkor amikor hátba támadott vagy eldobott egy olyan személy akihez nagyon ragaszkodtam.
F
8/18 anonim válasza:
Konkrét nő miatt is, egy-kettő miatt talán. De 21 éves koromban voltam először nővel és előtte sokat sírtam amiatt, hogy úgy éreztem nem kellek egy lánynak sem és engem egy nő sem szerethet. Egyébként jól nézek ki, csak belsőre voltak problémáim, amik miatt nem volt barátnőm addig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!