Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A barátom sokat veszekszik a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom sokat veszekszik a szüleivel előttem és teljes mértékben igaza van a témában? De a szülei nem neki adnak igazat és ebből van a balhé.

Figyelt kérdés

Én teljes mértékben a barátomnak adok igazat, de ezt nem merem mondani a vitáknál, nehogy ez miatt ne kedveljenek a szülei.

Inkább csak csendben ülök a veszekedéseknél, de már a barátom is mondta hogy álljak ki mellette és segítsek neki ilyenkor de nem merek egyszerűen pont ez miatt.

Tanácsok? Mit tudnék tenni ebben a helyzetben?

2020. júl. 27. 18:38
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Én se szólnék bele a vitájukba. Ez kb olyan mint mikor a párom is veszekszik a gyerekeivel, akkor sincs jogom beleszólni.
2020. júl. 27. 18:43
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Nem hiszem, hogy az ő vitájukba neked be kellene szállni. Más kérdés lenne, hogy ha a saját szüleiddel szemben kellene kiállni érte, mert az valóban jogos kérése lenne.
2020. júl. 27. 18:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!